<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Esok dah puasa.
Posted by Thursday, 19 July 2012 21:45 with 0 notes | add more notes

Hello to our blogger member.
Esok adalah hari yang paling dinanti nanti kan setiap orang Muslim kan?Esok dah puasa.Oke confirm rindu nak makan dalam kelas sama-sama.Confirm akan terliur tengok budak Cina bawak air masuk dalam kelas.Confirm ada jugak barbie-barbie doll yang tak puasa esok.Real?Oh My English*

Nak kasi sedikt WARNING-UP untuk korang sepanjang menjalankan ibadah khusus nie.
*Niat Ikhlas (niat tuh kena ikhlas kerana Allah baru dapat pahala extra kan)
*Taubat(setiap malam kena buat baru kita tak lupeee kita ni cuma ciptaanNya)
*Menjaga masa dari sia-sia(Eh,macam mana tuh?Oke,kita kenalah jaga dari tengok benda yang tak berfaedah,benda maksiat or other else *Oh My English*)
*BACA AL-QURAN! (Jangan tinggal walaupun sehari)
*Makan biar sederhana (Makan untuk mengalas perut sudahlah,jangan sampai tiga pinggan nasi korang ambil.ish-III)
*Beli makanan untuk keperluan sahaja (Kalau pergi bazar Ramadhan macam nak beli semua makanan yang ada kat sana kan?)

Saya rindu bersahur untuk hari pertama kat rumah.Biasanya puasa dekat asrama.Now,tak tahu lah dapat puasa ke tak kat asrama.For your information.twitter saya dah dapat buke balik.*Alhamdulillah lah.Now follower pun dah semakin meningkat.Thanks yerr.Rindu nak berbuka sama-sama dengan kawan.Rindu malas nak bangun sahur sebab ikut kawan.Rindu nak solat terawih sama-sama dekat surau.Rindu jalan sama-sama pergi beli makanan kat bazar Ramadhan.Rindu kira jam pukul berapa nak berbuka.*Rindu dengan semuanya.*Semuanya :/

Anyway my July wish is:-

1-Allah always bless me,my family and my friends
2-Add height,lose weight
3-get full fast and no need to replace it.
4-Get more A's in this exam (Oh My God!)

                         sail away with me.

That's all for now.Selamat menyambut Bulan Puasa Al-Mubarak :D





TWITTER kena HACKS!
Posted by Tuesday, 17 July 2012 23:45 with 0 notes | add more notes

Hello to our bloger member.
Rasa sedih sangat hari ni.Entah beruk mana yang dah pergi HACKS twitter saya.Baru je buat twitter tuh dah nak kena buat balik.Ish-III.Baru je nak menceburi laman sosial twitter pulak.Siapa lah yerr yang baik hati sangat tolong hacks twitter saya ni.Dah banyak kali masukkan semua password yang biasa saya guna tapi lansung tak jadi.Dah sah-II twitter saya dah kena hacks.Manusia,manusia kenapalah baik sangat ye.Saya berdoa agar awak kena balik.Padan mukeee ! :p
Oke malas nak cerita pasal ni.Mengumpat pasal dia saya pulak yang dapat dosa.
*Astragfirullahadzim :/*
                                Facebook

Seminggu ni susah sangat nak jumpa budak tuh.Dia ada kem Pmr.Walaupun kat sekolah saya sendiri tapi susah sangat nak jumpa.Jumpa kat tuisyen mana ada tegur.Senyap macam batu je.Errrrr,feddup jugak sekali sekala kalau macam nie.Harap saya sabar je.Oke seriusly saya rindu dia gila.Rindu sangat-sangat.Balik pun sekarang dah tak sama.Selalu kena tinggal sorang sorang.Sedih!Takpe-II.Kan kata dah biasa.Sabar ye Nas'z Lyn.Oke I'm try to be strong this time.Hari ni saya tak pergi sekolah.Mujur papa saya tak marah tau.Yelaaa kalau saya pergi pun bukannya menghadap kat buku pun.So?Buat apa nak pergi kalau duduk dekat padang tengok orang berlawan sukan.Buat hangus kulit je.Dahlah dah gelap sebab kawad.Taknak lah tambah tambah lagi.Now saya tak sabar dapat necklace dengan cincin yang tempah dekat A Fashion Story.
Dah lah updates blog.Dah tak tahu nak taip pasal apa lagi.

Now mahu pergi solat Zuhur dulu (:



saya dah tahu yang saya tak dapat pergi
Posted by Friday, 13 July 2012 22:16 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum to all our member in blogger (:


Minggu nie saya terpaksa balik kat rumah dan tinggalkan rumah kedua saya kat tepi jalan tuh.Asrama,asrama. Kesian kat kau terpaksa kitaorang tinggal kan untuk berbulan-bulan.Tak disangka pada pukul 11 lebih bunyi satu dentuman yang kuat! Booommm! Air tangki sekolah saya yang sebesar apee entah meletup dan pecah. *patutlah kat asrama takdee air* Hebohh satu Paka sebab tangki tuh. Saya tak sedar lansung bunyi tuh sebab semangat buat anak patung guna kertas dengan geng-geng saya. Yelaaa bila idea gila a.k.a bodoh dah datang memang semua jadi.Heboh lah satu aspura dan aspuri kata tangki air sekolah pecah.Saya ni yang terlalu baik hati nie pergi lah nak aras 4 dengan alasan nak tengok tangki tuh.Ya Allah tak percaya apa yang ditengok.Air yang bergelen-gelen tertumpah kat seluruh jalan.Habis jalan retak,sekolah pulak penuh dengan air masa tuh.Mujur takde orang masa tuh.Kalau tak,,Innalillah lah jawabnya.Dalam pukul 3 petang,semua pelajar asrama kena kumpul.Have a big good news!Semua pelajar boleh balik!Horeeeeeyyyyy!Bersorak lah budak-budak ni.Happy sangat bila dah boleh balik.Dalam berapa minit Pengetua dan PkHEM datang kat asarama.



Pengetua:
Seperti kita semua sedia maklum,tangki air kat sekolah kita pecah.Jadi semua pelajar asrama boleh        balik dan pastikan bawak semua barang-barang keperluan sekolah buat balik rumah.

Pelajar asrama:
Hah?#%$@!~%?? Banyak barang lah cikgu.Tak boleh ke ambil sikit sikit lepas sekolah?

Pengetua:
Asrama ditutup pukul 6.00 petang ni.Fullstop! (ayat pengetua tak lah macam ni )

Semua pelajar tak puas hati sebab tak boleh masuk asrama selepas balik sekolah.Saya pun ikut serta.Errrr! Buku penuh satu beg bagasi.Tuh tak masuk dengan baju sekolah lagi dan keperluan yang lain.Sob sob so T.T

Pelajar asrama:
Cikgu,bila kita boleh masuk asrama semula?

Warden:
Entah lah. Mungkin ambil masa berbulan bulan nak baiki tangki ni.

Act,semua pelajar dah agak mungkin lepas Raya baru masuk.So,saya berpuasa kat rumah lah.Ouh,baby! Saya pasti rindu dengan asrama tuh.Pasti dan itu pasti :'(

Balik dari mendengar pengetua membebel bla bla bla.Kawan kawan saya tak puas hati sebab balik.Sebab baru jer tadi hias dorm untuk Hi Tea Principal. Tapi disebabkan balik,dah confirm plan tuh tak jadi.Damn!Damn!

Back to the topic.Banyak nya saya membebel pasal tangki ni. Kakak saya dapat UPM kat KL. Ahhh! Sorang lagi kat rumah.Minggu lepas abang saya yang pergi ILP kat Johor.Giliran saya pulak bila?Hope saya dapat lebih jauh dari kakak dan abang saya.Balas balik# *Padan muke :p* Now tinggal saya dan adik yang suka kacau saya tuh! Geramm gila.

And i know sebab apa my dad lansung tak kasi saya ikut. Yelaaaa trial PMR nak dekat !
Sob sob sob T.T
Debar tahap gila vavi!

p/s:dengar kata PM nak datang Dungun sebab nak tengok tangki Sek Men Keb Paka pecah ! 



i'm be alone :(
Posted by Friday, 6 July 2012 06:34 with 0 notes | add more notes

                                      Statigram – Instagram webviewer




Assalamualaikum,,
hari ni kenapa entah tiba tiba jadi rajin nak updates blog.Blog aku nampak lain?Actually aku tengok ramai buddies aku pakai blogskin.com and nampak cantik gilerrr blog budak nih.Okeee untunglah korang.By the way,esok family kau akan bertolak pergi Johor.Damn!Aku tak boleh ikut sama sebab ayah aku tak kasi.Kalau ayah aku kasi pun aku tak boleh pergi jugak sebab terlibat dengan kem elit krk pmr dari hari khamis sampai esok.Sedih.Sedih.Tadi masa dekat kem mathematic.Seriously aku BOSAN gilerr.Entah lah kenapa mungkin sebab semalam dah nak dekat 50 soalan mathematic aku buat dekat tuisyen.Terima kasihlah cikgu -.-" .Kalau nak dicampurkan dengan soalan hari ni.Dah memang confirm buat soalan dah 100++.Terbaiklahhh.Masa slot sains mujurlah cikgu dia best gilerrr.Walaupun hampir dua jam setengah menghadap dekat soalan paper II.Balik jer aku kena kan dia.Kasihan kat dia tanya soalan tapi macam cakap dengan batu.Huhuhuhu.Actually aku suka sindir dia.Kejamkan aku?Back to topic aku masih private lagi blog aku.Yerrlaaa.Masih banyak kecatatan yang kena baiki.Tak percaya aku sebab first time aku guna blogskin dan selama ni aku tak pernah guna pun.Malam ni aku menginap kat rumah kawan aku.Tapi aku belum pergi.Dia masih belum balik dari shoping.Ish ish ish.Puasa dah nak dekat.TRIAL PMR hampir nak dekat.Ya Allah.Pejam celik pejam celik dah masuk semestar kedua dah.Raya pun dah nak dekat.Yeah!Esok secara rasminya saya duduk sorang sorang kat Terengganu without my family.Errrrr,,SUCK!



5 August 2012 *TRIAL PMR*
Posted by Thursday, 5 July 2012 09:03 with 0 notes | add more notes

aku dah rindu dekat blog aku ni.Lame dah tak updates post . Kasihan dekat blog aku -.-"
Tittle kat atas mengejutkan semua pelajar Pmr kan? Betul tak? Betul tak? Oke, aku pun sama naik jugak. Berdebar dah tahap gila babi dah ni.Sebelum tuh,kelmarin ada majlis temu murni bersama penjaga.Oke,ayah aku datang.Result aku? Tak lah bad mana.Tapi bad lah jugak.Aku tak nak list dalam blog ni. Maluuuuuu! For now,aku ada kem 3 hari berturut-turut kat sekolah. Aku terpilih dalam senarai pelajar elit krk tahun ni. Tahniahhhh! :p Sekarang dah pukul 12 malam. Baju sekolah belum gosok lagi. Errrr! =_=" Actually aku malas gilerrrrrrr nak pergi tau. Tapi harap jerrr aku ni dah sedar yang Pmr dah nak dekat. 5 August ni dah trial. Hope lebih baik dari result hari tuh.. Aminnn.. Aminnnnnnn. Ramai cikgu yang cakap soalan trial lebih susah dari yang sebenar dan bla bla bla bla. Oke aku dah mengarut. Tak tahu nak tulis apa lagi. By the way my sister pun nak guna lappy. Go to sleep (:

Axddfv2cqaaaywp_large