<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Kawad kaki Peringkat Sekolah
Posted by Thursday, 2 May 2013 09:04 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum and hello all.

Hihik. Hari ni merupakan hari cuti yang dibuat buat sendiri oleh saya dan geng saya. Kitaorang tersangat lha rajin sebab tak datang sekolah hari. Tahu sangat tak belajar pun kat sekolah hari ni. Semua balik kampung sebab nak mengundi bla bla bla tuh. Opssss ! Tak nak sebut bab politik. I'm still student right? Hihik.Actually dalam dua tiga bulan ni banyak dugaan dalam hidup. Terima kasih lha kat budak tuh kan? But you see right now? I'm still alive and keep strong even sometime that moments was very give big impacts in my life. Haha. Speaking kejap. Dah lama tak update and update blog. Seriously sekarang susah nak spend time nak update blog. Sorry k. :')

30/4/2013
Pertandingan kawad kaki peringkat sekolah dah diadakan kat sekolah. Sambutan boleh lah dikatakan meriah tapi tak lah meriah sangat. Macam lah tak kenal dengan budak sekolah. Time kokurikulum confirm panjat pagar sebab nak lari balik rumah. Lapar maybe. Haha. Pasukan yang masuk bertanding tak macam tahun tahun lepas. Macam semua dah down je. Entah kenapa. Maybe sebab leader dia or ahli ahli kawad dah habis sekolah or dah pindah sekolah lain. Pasukan yang masuk Kadet Polis perempuan,KRS perempuan dengan lelaki,Bomba lelaki,Pengakap perempuan,PPIM,PBSM perempuan dan Renjer/Pandu Puteri.

First dalam hidup,pasukan Pengakap just ambil 4hari je buat latihan dan sehari buat dua dua formasi. Haha. Latihan last minute nak buat macam mana. Cuaca pulak tak mengizinkan. Actually Pengakap hampir je nak tarik diri dari masuk tanding,tapi last last gabung dengan Bomba sebab diaorang pun tak cukup orang. Dalam separuh lagi rasanya. Same like us. Sabar je lah. Masa latihan ada jugak yang main main sedangkan dua tiga hari lagi nak bertanding. Sempoi aje diaorang sedangkan pasukan lain dah gelabah tahap gaban. Haha.

1+1 Gyiyomi 2+2 Gwiyomi 3+3 Gwiyomi 4+4 Gwiyomi :)

At hostel. Tumpang bersiap. Get ready for kawad kaki. :D

Time kitaorang yang masuk gelanggang kawad,Tuhan je tahu macam mana cuaca time tuh. Ya Allah,panas sangat sangat. Rasa macam nak pitam pun ada. Tapi sabar jelaaa. Kalau pengsan tak pasal pasal kena potong markah. Eaaaa,tak nak tak nak. Hihik. Kuat kan semangat. Semangat jiwa kental orang cakap. Masa check baju punya lha lama. Apa yang dibelek kan pun tak tahu lah. Sabar je lah. Ada pulak hamba Allah sorang ni sibuk duk ambil gambar. Tahu lah kitaorang comel. *tutup muka Haha. Kidding oke? Terasa malu yang teramat sebab banyak step yang tersalah. Sorry kak yumni. Tak dapat buat seboleh seboleh nya. T.T Takpe lha. Benda yang lepas orang cakap jangan dikenang. Forget it. :')


Alhamdulillah,kitaorang dapat buat sekemas kemas yang mungkin. Thanks dekat Bomba sebab tolong kitaorang. :') Jasa anda akan ku kenang. Haha. After kawad,terus duduk dekat dewan terbuka. Panas gila time tuh. Sempat borak dengan ex leader Pengakap,kak Yumni and bincang bincang pasal perkhemahan kat Thailand nanti. Seriously tak sabar nak pergi. (Y) Tak sabar nak main aktiviti lasak. Hihik. Doakan saya selamat sampai dan balik nanti ya. Kadang kadang takut jugak nak pergi Thailand sebab dengar kes tembak tembak ni. Hope tak ada apa apa lah. 


Alhamdulillah sekali lagi. Kitaorang dapat jugak nombor. Ingat kan dah tak boleh masuk peringkat daerah dah tadi. Even tak dapat tempat pertama,naib johan pun jadi lah dari dapat saguhati jer. Tapi time ambil hadiah saya dengan Aini dah balik rumah dah. Hihik. Seriously tak sanggup dah berjemur tengah panas yang sepanasnya. Kadang kadang terfikir macam mana lah panas neraka? SubhanaAllah. :<

Lastly,memang tak sabar nak masuk pertandingan peringkat daerah. And hope sangat sangat kitaorang dapat mengekalkan kejuaraan untuk kali yang kedua. :)

Wish for May : Hope dapat keputusan exam yang gempak :D