<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Hangout with buddies :')
Posted by Thursday, 6 December 2012 01:41 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum pembuka bicara.

Dah lama tak updates blog lagi dan lagi. Semalam dapat lepaskan boring kat rumah dengan jumpa kawan kawan yang sama bertarung tarung idea masa exam hari tuh. Thanks for my big buddies,Syakir sebab tolong belanjakan Pizza Hut dengan wayang semalam. *terharu Makan pizza tak lah sebanyak makan dengan family. Semua buat malu malu kucing. -,- 

Dalam kereta Aini,kitaorang tak habis habis gelak gelak syaitan sebab dapat kenakan Wani dengan Yusra. Last last tuan punya kereta pulak kena . Muka tahan merah sebab malu asyik kena sabitkan dia dengan big buddies. 


*Pizza Yusra yang tak habis makan*


*muka saya tak nampak mana sebab duduk jauh :(


Sampai je kat mall terus pergi cari big buddies. Terserempak dengan dia yang pakai baju kuning sampai pegang dia punya SIII. Ohh untungg. Dia buat malu malu. Ah,sememangya kelakar. :'D Bila masuk terserempak pulak dengan kawan lama. Tak sangka rupanya yang dia tuh GF kepada sepupu big buddies. Sekarang dia agak friendly dari yang dulu tapi tak pulak nak tegur ke apa. Double damn ! *Bak kata Yusra Hanim

Masa tengah makan,kitaorang banyak kali usik Yusra cakap nanti mesti jumpa Usien kat mana mana. Yusra cakap dia tak kan datang. Las last saya nampak Usein yang pakai baju petak petak warna merah jalan dengan kawan dia. Kasi tahu kat Yusra lansung tak nak percaya sebab dia tak nampak. -,- Tiga kali nampak Usein mari round dekat Pizza. Takpee takpee nanti confirm jumpa *cakap dalam hati

Lepas dari makan Pizza,dah masuk waktu untuk masuk tengok wayang. Big buddies booking tiket awal awal lagi. Thanks again for him. :* Kitaorang tengok cerita Twilight. Masuk baru je nak mula. Syukur alhamdulillah. :D Masa tengok sampai kat separuh Wani dengan Yusra dah nak keluar sebab diaorang dah tengok. *panas punggung agaknya Jadi tinggal lah big buddies,saya dan Aini dalam wayang tuh. Punya semangat tengok sampai kena tipu dengan dia punya cerita. Damn ! Tak pasal pasal nama animal tuh terkeluar dari mulut. *tutup mulut rapat-rapat*


Yusra Hanim with Syazwani Nordin


Me and Aini Ibrahim 

Masa dalam wayang ternampak sekali lagi Usien. Baru lah masa tuh Aini nak percaya. :D Keluar dari wayang,Usein terus tanya Aini pasal Yusra. Rindu sangat dekat Yusra lah tuh. Gambar kat atas tuh masa dekat Secret Recipe. Even saya tak pernah masuk dan tak pernah makan kat sana disebabkan agak mahal tapi cuba jugak. Just order Ice Blended Chocolate je. :D Masa tuh lah baru Yusra nak percaya yang Usein ada jugak. Tuh lah tak nak percaya sangat.

Stop cerita pasal sweet couple ni.*

8/12 nanti birthday Syazwani Nordin. So,semalam pergi lah beli hadiah birthday dekat dia even tak lah seberapa. Tapi asalkan ada kan? Itu lah yang terbaik. Kikih. Just dapat belikan rantai panjang je untuk dia. Tak mampu nak beli hadiah mahal mahal.


At Roti Boy :)

Lastly,big clap to Wanni Bulat sebab ambil gambar kitaorang. Mujur dia bawak DSLR. Kalau tak,takdee gambar lah hangout semalam. Thanks jugak sebab bagi share gambar gambar ni. :D


Hope kawan sampai hembusan nafas yang terakhir. Even tahu depan mungkin dah sekolah lain and dah susah nak jumpa mereka lagi. Kami buddies,sampai bila bila buddies. :'*