<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
this sunday is exam !
Posted by Thursday, 29 March 2012 08:29 with 0 notes | add more notes

hari ni baru je balik dari Kem Kepimpinan Pengawas Sekolah dekat Marang Village,Marang.letih tau?bawa beg berat berat dah la kena balik sorang,haiyoo..saya tak kisah sebenarnya.saya updates blog bukan nak cerita pasal kem yang tak berapa best tuh.saya nak cerita yang hari Ahad ni saya dah kena FIGHTING!sebab apa ye?sebab saya dah exam OTI 1 dah!arghhh!awal nya masa berlalu.hari sabtu ni ada kelas pulak -,- pengetua cakap OTI 1 kali ni dia nak tengok gred markah dalam tingkatan.and kalau saya terdiri dalam golongan kelas KRK(Kelas Rancangan Khas)dia akan naik kan..naik kelas lagi?arghh!nak ke tak nak?nak ke tak nak?tak tahu la =_=" sob sob!sedih sebab sayang gila kelas 3Amanah.sabar jeelaaa,,serius takut result teruk la.harap harap tak jadi macam tuh la.InsyaAllah,,exam tahun ni soalan bukan sekolah yang buat tapi JPNT(Jabatan Pelajaran Negeri Terengganu)harap harap tak lah susah mana.,,budak form 2 and 4 dia exam.tapi disebabkan ada yang sesetengah kena pergi kem pegawas kat Marang tuh,,dia kena exam kat sana pukul 11 hingga pukul 12.30.err kasihan korang :p

tiada lagi FACEBOOK!hahah..boleh percaya ke?kita tengok jelaa kan?saya tak akan updates berbulan bulan.tak ada orang yang rindu saya kan?tak ada kan?hahah,,saya rasa macam ada je sebab tadi kan saya online kejap facebook pastu kan ada lah sorang buah hati saya tuh tulis kat wall saya lah.dia tulis I miss you,,LOL,,saya miss dia lebih lagi lah T.T ,tapi kan saya sekarang dah private wall saya la sebab,,sebab,,tak tahu la.jangan ditanya sebab saya tak akan jawab.oke oke,,doakan saya boleh jawab exam molep molep neh ! byep 




SEGMEN ;let be friend by sandra
Posted by Friday, 16 March 2012 20:57 with 3 notes | add more notes

      
hari ni saya dengan ikhlas hatinya nak join segmen dari seorang rakan blogger cik Sandra.dia sendiri truun padang cakap dekat saya suruh masuk.kiranya tawaran la tuh kan?kan?oke tanpa meneruskan masa,,jom cepat kita tengok rules dia

follow blog cik Sandra untuk ketahui perkembangan selanjutnya pasal segmen ni
buat satu entry tajuk "let be friend by sandra"dan tulis "nama glamour korang",'umur" dan "5perkara yang paling digemari"
copy banner kat atas dan link kan semula di entry ini 
lastly,tag kepada dua kawan korang dan pastikan diaorang tahu

mudah je kan?
okay perasan tak dia punya rules suruh kita tulis nama glamour kita,umur dan 5perkara yang digemari.oke2,,
nama femes                   --->Azlyn or Nas'z Lyn
umur                             --->15 tahun
5perkara yang digemari --->*lepak dengan kawan kawan bila holiday
                                           *menghabiskan masa dengan updates blog dan online facebook
                                           *dengar lagu sorang sorang dalam bilik
                                           *suka dengan kucing (walaupun tiada kucing di rumah -,-)
                                           *suka bergambar 
now nak tag kepada dua buddies saya
--Nur Syazwani
--Aien Shitobi


oke,,dah selesai :D 



this was a last day
Posted by 07:13 with 0 notes | add more notes

chakkk!saya updates lagi minggu ni.happy la tuh saya updates kan?kan?kan?tunggu saya eah.?hahah,,saya tahu..saya tahu..#bangga 10saat.hari ni dah hari jumaat.wow!ketua segala hari tuh.hari ni moody saya baik sebab tuh saya updates.kalau mood tak berapa baik hari ni jangan harap la -,- this was a last day?sebab apa?sebab apa?cepat teka.saya bagi 50sen.cepat cepat.hahha..i'm just kidding oke?hari ni hari last saya tidur kat rumah.sebab esok petang saya dah kena kurung dekat asrama villa seri cempaka.tak sangka pulak school holiday bulan 3 ni dah tamat.cepatnya masa berlalu kan?kan?extually saya tak berapa happy nak balik semula asrama.tapi kalau fikirkan balik saya rindukan adik saya pulak.dah lama tak jumpa dia.nak mesej saya sendiri tak ada kredit.sabar je lah kan.
lupakan gambar diatas.saya tak macam tuh tau.oke2,,boleh percaya tak?hahah..confirm tak kan.sekurang kurangnya saya tak macam gambar ke3 'sunday night'tuh.saya dah siap kerja cuti TERANCAM saya awal awal lagi.bagus kan?hahah.tak pun.exam OTI 1 tak tahu bila ada.orang cakap lepas buka sekolah ni.arghhh!saya tak nak!sebab?saya pun tak tahu.rasa macam awal semacam je.bayanglah kita best best cuti seminggu tengok tengok kena exam lepas buka sekolah.confirm budak sekolah naik frust dengan cikgu kalau macam ni.
for cikgu::hope jangan buat exam nanti bukak sekolah nanti.semua pelajar confirm tak sedia lagi nak exam! :D




tak tahu nak post apa -,-
Posted by Tuesday, 13 March 2012 00:11 with 2 notes | add more notes

hai sayang !sayang?siapa?ehh awak lah !yes awak tuh,,ehh jangan tengok kanan tengok kiri.awak lah yang terjah blog saya tanpa izin ni.saya nak cakap awak cantik la,,saya mengarut dah sekarang -,- ! cuti seminggu ni best sangat.sebab apa?sebab CIKGU mengisi masa saya kan dengan buat kerja cuti terancang yang bertimbun timbun tuh.cikgu,,itu bukan kerja cuti terancang tau,,tu nama dia kerja cuti TERANCAM.sebab apa?tak ada pape lah cikgu !!errr,,malas#

serius saya tak tahu nak post apa kat blog hudoh nim.bagi idea please?tak payah lah.bukan nak bagi pun kan??saya rindu kawan saya.:'( saya rindu ::BULAT:: saya"BULAT !aku rindu mung !"lalalalala..tak tahu nak tulis apa -,- .masa holiday ni start je hari jumaat saya dah pergi seremban sebab jemput kakak saya yang ada kat metrik tuh,,lepas semalaman duduk kat sana pergi kat PD pulak.yang nim baru holiday.holiday sehari je sebab my dad dah kerja .balik je paka ,,hari isnin dah ada kelas dengan Haziq.awal pagi pulak tuh T.T .hujan pulak lebat sangat sangat.tapi still lagi belajar tau.oke2,,tanam azam kali ni tak nak main main lagi.boleh percaya tak?saya pun tak tahu -,- .hujan pulak berhenti henti.masa tuh dah nak dekat waktu zohor.kasihan pulak kat diaorang tak makan tengahari lagi.ayah nak hantar tapi dia tak nak.so my dad pergi cari baju hujan bagi kat dia.you know apa yang saya kasi tahu kat dia?
Haziq ! you like DIGI man yang warna kuning tuh :D
jahatkan saya?LOL memang betul pom.stop sampai sini !tak tahu nak cakap apa lagi..byep ! <3