<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
deactive facebook !
Posted by Wednesday, 25 April 2012 06:34 with 1 notes | add more notes

lima hari lagi dah bulan 5.aduisshh!cepat nya masa berlalu.aku masih lagi bermain main kan?kononnya nak work hard lha katekan.oke aku nak tengok je aku boleh buat or tak.korang doa doakan aku ye :p
oke esok hari Khamis.esok aku tak datang sekolah.why?aku pergi negeri sembilan ambik kakak aku kat metrik kuala pilah.oke,,serius aku rindu kakak aku :') .hari Isnin minggu depan aku dah bertanding kawad kaki peringkat sekolah.serius aku takut,berdebar semuanya lah.aku tak sanggup dimalukan depan orang ramai.err !tak nak!tak nak!tepat tepat bulan 5 aku akan deactive facebook aku.like aku cakap aku tak kan online lagi facebook aku until aku habis exam PMR.aku nak concentrat dengan exam aku.bulan 5 ada lagi exam.OTI 2.serius aku nak buat yang terbaik.baru 2A dalam gengaman aku,,but belum puas lah,,aku nak 6A lagi dalam tangan aku baru aku senyap ! :D yeah aku akan deactive facebook but not to blog !tapi mungkin akan jarang jarang lah saya nak updates blog ni.jangan marah ye sayang.esok aku kena bangun awal awal sebab nak tolak pergi N9 awal subuh lagi.mungkin akan solat subuh dekat masjid tepi jalan.budak tuh nak ikot saya pergi N9 jugak lah..hahah.mana lah boleh,,dengar kata kan dia cakap dia tak nak pergi sekolah esok.nak tengok je erkk..nak tengok je..homework semua dah aku selesai kan.selamat lah tak payah lah nak bawak pergi .hari Sabtu ni ada kelas.tak tahu lah kelas apa.serius aku malas sangat nak pergi -,- .yeah !i'm forget lah tuh aku dah nak exam PMR tahun ni.ingat tuh!entry aku panjang sikit sikit hari ni kan?oke korang tahu kenapa?sebab kemungkinan bulan 5 aku tak kan updates blog terus,sian korang :p .btw masa balik dari kelas tambahan tadi,,aku nampak kura2 sama spesis macam Cahaya kat rumah.eahh!geram doe rasa nak angkat buat balik kat rumah je.kesian kat dia .dah lah sorang sorang..aku ni punya lah baik sangad aku pergi bawak balik kat asrama.aku kesian kat dia panas panas macam tuh.kejam lah kau sape yang letak kura kura tuh kat tengah panas.benci kau ! -,-





Like, Share & Win Contest, AWESOME PRIZE WAITING U
Posted by Wednesday, 18 April 2012 02:30 with 1 notes | add more notes



saya join contest lagi lah.oke suka lah tu .by the way sebenarnya malas nak join tapi bila tengok present yang mungkin kita ada can nak menang bertuah jugak punya badan kan.rugi lah kalau tak join ni.bayangkan kalau dapat grand prizes or 1st prizes.bertuahlah siapa yang dapat tuh kan.harap harap saya lah dapat eah.insyaAllah.dah dah cukup membebel panjang panjang.jom teruskan contest nim.

DETAIL CONTEST!!Tarikh Mula: 16 April 2012 Tarikh Tamat: 31 Mei 2012 (11.59mlm)Tarikh Pengumuman Pemenang: 5 Jun 2012



SYARAT- SYARAT NAK SERTAI CONTEST
1. WAJIB ada akaun Facebook; punya alamat di Malaysia; tidak mengira bangsa, keturunan, agama & jantina semua dijemput ikut serta
2. SUNAT follow official blog  (myownlilstory) & blog GA (bertuahx);
WAJIB FOLLOW blog sponsor, WAJIB LIKE fanpage sponsor:
# Norlaila Ismail (Like Fanpage, Follow Blog) {Sponsor Mom's Precious Cooler Bag}
# Azura Nazura (Follow Blog, Follow Blogshop) {Sponsor Long Wallet}
# Jumma Perfumes (Like Fanpage, Follow Blogshop) {Sponsor 30 Voucher Perfume}
# Ayesha Ramli (Follow Blog) {Sponsor 5 Cursor Nama utk Blog}
# Sha (Like Fanpage, Follow Blog) {Sponsor 3 Animated Banner utk Blog}


3. WAJIB LIKE PAGE SWEETBONDA,
then WAJIB LIKE&SHARE gambar MY SON+ME,
WAJIB LIKE&SHARE gambar MY DOTER
4. WAJIB buat entry bertajuk “Like, Share & Win, AWESOME PRIZE WAITING U!” WAJIB letak banner  dlm entry, WAJIB letak banner kat sidebar

5. WAJIB  tagged minimum 2 orang kengkawan (pastikan beritahulaa diorang kena tagged) coz if jumlah peserta kurang drpd 100 peserta, contest ini bakal terbatal, yupp ini serius..
6. WAJIB tinggalkan LINK ENTRY anda & ID FACEBOOK anda di comment box entry ini (kat atas yer)


7. Bagi peserta yang ingin memenangi HADIAH VOTING LIKE TERBANYAK (minimum 50likes) anda perlu pm sy d FB (Noorlina Ahmad Mirza) utk maklumat lanjut sbb anda perlu beritahu  nama & ID FB kwn2 anda yg telah LIKE bg tujuan sy kira jumlah LIKE yg berjaya anda kumpul bg tujuan pemilihan pemenang :)


HADIAH VOTING LIKE TERBANYAK (minimum 50likes)



GRAND PRIZES
~LOMO Aquapix Waterproof Camera(tajaan sy) ~Topup/ cash RM10(tajaan sy) ~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)


1st PRIZES 
~CASIO Fishing Gear Watch `100% Waterproof' (Limited) {tajaan sy} ~Topup/ cash RM10(tajaan sy) ~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)


2nd PRIZES 
~Mom’s Precious Cooler Bag (tajaan Norlaila Ismail) ~Topup/ cash RM10(tajaan sy)~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)


3rd PRIZES
~Sepasang Kurung Moden (saiz XS){tajaan sy} ~Topup/ cash RM10(tajaan sy) ~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)


4th PRIZES 
~Long Wallet(tajaan Azura Nazura) ~Topup/ cash RM5(tajaan sy) ~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)


5th PRIZES 
~Shawl/ Scarves(tajaan sy) ~Topup/ cash RM5(tajaan sy) ~Voucher perfumed(tajaan Jumma Perfumes)



HADIAH CABUTAN UNDI (MANUAL/ RANDOM.ORG) – SEMUA PESERTA ADA PELUANG NAK MENANG DGN HANYA KLIK LIKE & SHARE
~25 x voucher perfumed (tajaan Jumma Perfumes)


 ~5 x RM5 topup (tajaan sy)


  ~3 x rompers CARTER’S (corak & warna berbeza dr gmbar d bwh){tajaan sy}


 ~3 x barut baby (corak & warna berbeza dr gambar di bawah){tajaan sy}


 ~5 x cursor nama utk blog(tajaan Ayesha Ramli)


3 x animated banner utk blog(tajaan sha)

nak ajak 4 orang buddies saya

semua syarat telah dibuat.kbaiii!



lama gila tak updates
Posted by Sunday, 15 April 2012 03:47 with 0 notes | add more notes

lama kan saya tak updates?aku tahu aku tahu.kasihan korang masuk blog aku tetap je post lama yang terlekat kat blog aku.oke oke.hari nim aku updates blog.suka lah tuh,suka lah tuh.kembang hidung 10jam.semalam letih gila.tahu kenapa?aku pergi seminar Staright A PMR kat kolej TATIUC kat kemaman.happy tak?happy tak?itulah persoalan yang bertubi tubi geng buddies aku kasi aku.alahai,,nak jawab apa?nak jawab apa?"oke lah seminar tuh,,boleh tahan"tu aku bagi jawapan kat geng aku.rasa kelakar pulak teringat dengan seminar tuh..apatahlah lagi masuk dekat slot Sains.makk aii!aku rasa nak lempang je cikgu.eah,,eah tak baik tak baik tuh.kena hormat lah sayang nanti semua yang dia ajar tak berkat nanti.tak nak aku!nanti exam ternganga nganga mulut tengok kertas exam.tu lar kutuk sangat cikgu kau!padan muka ! :p

balik kat paka lambat gila kau tahu,sampai kat sini nak dekat 7 lebih tuh.tunggu ayah aku lambat datang.haiii,,sabar je lah sayang.budak tuh bila aku cakap yang aku tengah tunggu ayah aku,,,bukan main laju lagi kaki dia jalan kat sekolah,tapi sayang sangat kan,,sebab apa?masa dia sampai kat sekolah aku dah balik dah.tepat tepat aku sampai kat rumah aku..hahah..sorry pak cik !tak sempat nak jumpa.hari ni tak masuk lagi hostel.malam ni baru nak pergi.mungkin minggu ni tak balik.so,,jangan cuba cuba rindu kat aku eah.oke aku perasan lebih# oke lah mahu bersiap pergi hostel dulu.kbaii ! ^^"