<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Holla Molla
Posted by Wednesday, 12 June 2013 20:18 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum to all my reader. Ehh,kita ada reader jugak ker? Untung lha. Haha

Now cuti dah habis dan kena masuk sekolah balik. Actually cikgu sendiri pun malas nak pergi ajar kitaorang. Yes. Seminggu just bincang markah kertas exam yang cukup makan je. Yang paling sakit hatinya kimia just satu markah nak lulus. Tapi cikgu taknak kasi pun. Kedekut betul cikgu Kimia saya. -,- How my result? Cakar cakar ayam je. Ehh peribahasa apa yang aku guna ni? Apa kaitan dengan cakar ayam dengan result exam aku? Haaaa,ambik kau. Tuh lah dapat B jer Bahasa Melayu. Mengarut lagi guna peribahasa. Tak pasal pasal kena potong markah. Punya banyak feeling aku letak dalam cerita tuh sampai aku sendiri baca nak menangis,cikgu just kasi saya 68% je? Menangis. Memang lha aku tak skor bm aku dapat A. Tapi nak jugak A. Alhmadulillah,I got 75% for my favourite subject,English. Thanks for teacher sebab menghayati cerita saya yang konon kononnya sedih tuh. Cikgu memang ada feeling macam saya. I love you teacher. Haha.Addmath how? Err. Nak kasi tahu ke tak? Nak ke tak? Sharing is caring oke? FAILED! Tak feedup mana pun dapat Addmath failed. Bila saya nak lulus ni? Kelas aliran sains saja. Err. So result saya for this mid year exam teruk jugak disebabkan subjek yang susah tuh. Haishh. Merosakkan result aku jer, Haha.

Setelah berbulan bulan aku tunggu akhirnya hari Selasa,11.6.2013 surat dari ppd Dungun akhirnya sampai jugak kat sekolah. Ramai dengar cakap yang khemah tuh dibatalkan. Nak menangis aku ni tau kalau dibatalkan? Aku dah berangan angan nak buat friendly gila nanti dengan budak khemah. So,just 20 orang je yang wakil negeri Terengganu, 10 perempuan dan selebihnya lelaki. Yelaaa,tak kan pondan kot. Apa laaaa. Today aku tak pergi sekolah sebab pergi buat passport tadi. Around 19/6/2013 baru dapat passport. Hari ni  nak pergi khemah kat Telaga Batin for khursus ketua patrol. Yang patutnya khursus 3 hari jadi sehari for me and Busu disebabkan ada latihan pusat 14/15-6.2013 kat tempat yang sama. Asal lah bertindih. Err. Balik je dari khemah terus pergi kem pengawas pulak dekat Rantau Abang. Serius. Minggu ni dengan minggu depan memang busy gila and lansung tak ada masa nak tengok RunningMan. Sedih. Dah lah hari Selasa lepas balik dari kem pengawas ada amali pasal Agama Islam kat sekolah sampai hari Khamis. Balik je dari sekolah kena pergi KL pulak. Ya Allah,letihnyaa. T.T

My scout camp at Songkla,Thailand at 27/6/2013. Duduk dua hari kat Kolej Metrikulasi Kedah sebelum bertolak kat Thailand. So,tolong doakan tau? Kitaorang membawa nama Negeri Terengganu sekaligus negara Malaysia dekat sana nanti. Doakan perjalanan kami selamat pergi dan selamat pulang. InsyaAllah. Aminn. :)


Wish me luck :)