<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Holiday. :)
Posted by Thursday, 23 May 2013 03:10 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum to all my reader. Adakah anda sihat semuanya? Alhamdulillah sebab still lagi boleh menikmati kurnian Allah SWT. :')

Before holiday,kami sempat lagi pergi UiTM Dungun sebab ada majlis apa entah. Yang pasti lansung tak terlibat dengan khusus Perakaunan. Yang pelik nya cikgu cakap kem tu actually melibatkan akaun. Budak kelas akaun semua pergi dan 10orang dari kelas Sains. Firah,Aini,Fairuz dengan Aina pun ikut sekali. Geng pun tak cukup mana. Haha. Its oke. Asalkan kem tuh sangat enjoy sudahlah. Alhamdulillah kem tuh memang gila awesome. Even dah berapa minggu dah pergi tak salah kan kita kongsi cerita. Dah,malas nak cerita panjang sebab banyak lagi nak cerita. Sekarang kita cuci mata dulu tengok gambar yang tak seberapa dan agak anoyying sikit. :D






Stop cakap pasal UiTM Dungun. Dua minggu kesian dekat otak saya. Lansung tak boleh dia rehat maybe. Haha. Mid year exam memang menyusahkan sebab ikut format SPM bagai. Sakit hati. Menyusahkan dah bla bla bla. Takder masa nak tengok Running Man dalam lappy. Tak ada masa nak spend 3/4 hari dengan twitter. Kesian oke kesian. Its oke lha. Malas nak fikir pasal exam sebab now dah HOLIDAY!! Yeahhhh. Really excited macam nak gila. Hihik. Aini dengan Yusra best lha diaorang sebab dapat pergi melancong dekat Indonesia. Haha. Actually bukan pergi melancong tapi diaorang kena buat persembahan wakil dari Malaysia. Oke,I so jelly sebab khemah kat Thailand masih tak dapat khabar lagi. Memang confirm pergi tapi tarikhnya tuh lha buat saya dengan Busu Kechik hampir hampir jadi nak gila. Apa tak nya ambil nama dah dua bulan yang lepas. 

So now,have enjoy our holiday with novels,Running Man,Korea drama and semua lha. Hihik. Tak payah nak bangun awal awal. Solat subuh tidur balik. Rutin biasa bila holiday. So,dah tak tahu nak taip apa lagi sebab semua idea dah keluar kat kertas Physics dengan Biologi tadi. :)


Selamat bercuti. :)