<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Merentas Desa kali ke berapa eh?
Posted by Saturday, 12 January 2013 05:40 with 0 notes | add more notes

Assalamualikum for our reader. Tahun baru lansung tak dirai kan dengan entry yang baru. Terasa malas yang teramat amat sangat. Mohon ampun. T.T Minggu ni baru je selesai dari merentas desa peringkat sekolah. Malangnya saya lansung tak dapat nombor. Kesiannnn. >,< Tahun ni merentas desa terasa awal sesangat dari tahun tahun yang dulu. Entah kenapa. Sorry ye cikgu,sebab dua hari berturut turut saya tak datang latihan. Sorry terpaksa bohong cakap datang latihan disebabkan nama saya ditick. Eh? Hahahah. Tak faham lansung apa yang ditulis . Lol. -,-

                                    

Copy yang Ana Hamidi punya sebab tak bawak camera hari tuh.


Abaikan muka saya. T.T


Firah akan tinggalkan SMKP. On the way pergi teknik Dungun. Sedih gila. :'(


Yang pakai tudung bawal biru tuh,Wanni Bulat pun akan pindah sekolah dekat Wakaf Tembusu.
How dare you. T.T

Actually,saya tak dapat pergi teknik. Mungkin result Mathematics saya tuh. Patah seribuuuu hati kuuuu. T.T Takpeee lah,kat smkp pun dah oke sebab dah dapat jurusan sains tulen. Dan alhamdulillah saya masih lagi boleh pergi dengan subjek Addmaths,Kimia,Biologi ang also Fizik. :') Ramai jugak rasanya yang dapat pergi teknik. Even saya tak dapat pergi. Hmmmm,takpeee lah. Takda rezeki lah tuh. Redha jelaaaaa. :D

Sekurang kurangnya,ramai jugak geng yang tak pindah and stay je kat smkp. Si Aini,Yursa,Aina,Fairuz and other. :) InsyaAllah dapat naik kelas 4Amanah nanti sebab nanti ramai budak yang dapat straights A akan pindah pergi sekolah premier. 

Actually,saya sekarang ada di Cheras,Kuala Lumpur sebab pergi ambil kakak yang study kat UPM sekali hantar abang masuk ILP Ledang. Esok terpaksa ponteng sehari kat sekolah. Maaf yer cikgu. Ampun banyak banyak. 

Lastly,happy new year to all reader and also my buddies. Hope dapat kemurahan rezeki dan mendapat keberkatan dalam hidup masing masing, :)