<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Dear November,please be awesome (:
Posted by Friday, 2 November 2012 01:15 with 0 notes | add more notes



Assalamualaikum wbt to all reader.



Sekian lama tak mengupdates blog yang sudah hudoh kerana ketinggalan zaman. Hari ni baru tergerak hati nak publish post baru.Fuhhhhh ! *tiup habuk* Okay for your information,saya sudah habis exam PMR. Lol. Baru hari ni nak cakap yang saya dah bebas dari exam Pmr yang memeningkan kepala otak. --" Orang lain dah lama dah buat entry pasal merdeka. Saya pulak dah nak dekat habis sekolah baru nak cakap. Sakaii. Who I care ? Ini kan blog saya not you. I think nak ceritakan pasal aktiviti masa lepas PMR.Masa lepas exam kitaorang satu kelas main tepung. Funny right ? Hahahah. Sememangnya. Itu paling best bila sebab AF yang buat saya bermandi dengan tepung. --"

18.10.2012 - 20.10.2012
Dua hari selepas exam,hostel kitaorang buat satu lawatan untuk pelajar asrama dekat Cameron Highlands. Gempak gila ! Kitaorang bertolak malam pukul lebih lah seingat saya. Time tuh semua excited gila. Semua orang tengah fikir pukul berapa sampai kat sana. Masa bertolak,budak macam kena rasuk je. Bersorak sana sini. Dah macam pontianak terlepas. Hihik. Tapi yang penting itu adalah pengalaman paling best. Nak buat macam mana saya tak pernah lagi pergi lawatan lama lama dengan geng satu kepala. Itu yang best. Snap gambar pun tak banyak mana. Hanya mengambil untuk suka suka. Lol. Kalau ada pun yang Bulat punya, Yelaaaa saya tak bawak camera sebab family guna untuk FD. Sedih ? Who I care ? Sampai kat sana dah dekat pukul lapan lebih. Nak buat macam mana pemandu bas tuh pergi guna jalan Gua Musang. Memang jauh. Muka sorang sorang tak mandi. Hihik. Funny. Sampai kat sana kitaorang pergi Bee Farm. Kat situ ada kejadian boleh dikatakan sedih + lucu berlaku. Ada kawan kitaorang tertinggal masa nak pergi kat Ladang Teh Boh. Orang baru sedar bila nak balik tuh. Lepas pergi kat sana,kita orang bertolak pergi cari aparment. Sampai aparment,Ya Allah,Tuhan saja yang tahu betapa sejuknya kat sana. Semua memang nak mandi. Tak selesa kut. Mandi ? Perghhh! Macam mandi air batu je .--" Sejuk korang tahu. Errr,tak sanggup rasa. 


                             

Lepas dari pergi lawatan,sampai sekarang saya dah tak menjejak kaki kat sekolah dengan asrama. Rindu dekat dormmate tuh memang lah. Tak boleh nak lari. Tak boleh nak berpura. Cewaaahhh. 

Now dah habis raya haji. Balik kampung makan daging jer. Tapi best pe bila tengok korban. Walaupun saya tak tengok.* Balik kampung just empat hari je . Ingatkan nak stay je kat sana. Tapi gitu lah,rindu pulak kat Terengganu ni.Hihik.

Semalam budak form 3 dari sekolah SMKP dengan SEMESKA buat bbq dekat pantai. Memang best. Tapi tak berapa lah sebab ramai yang tak kenal. And budak sekolah kita orang tak ramai mana yang datang. Ayam tak masak ! Hahaha. Why happen ? Saya pun tak tahu siapa yang tolong bakar ayam tuh. Lepas makan,ada lah ambil gambar sikit sikit. Tapi seperti biasa bukan guna camera sendiri. Yang ni guna camera Firah. :)

Abaikan tudung kami yang berserabai tuh. :D

With Izleen Rosdi and Nur Aini Ibrahim.

You see? Diaorang memang suka bergambar. Cute. :D

Lastly,welcome November,goodbye October. :D Hope dapat keberkatan dalam hidup. Bila masuk bulan baru,blog pun kena tukar lah . See ? Blue is awesome. :D