<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
i'm be alone :(
Posted by Friday, 6 July 2012 06:34 with 0 notes | add more notes

                                      Statigram – Instagram webviewer




Assalamualaikum,,
hari ni kenapa entah tiba tiba jadi rajin nak updates blog.Blog aku nampak lain?Actually aku tengok ramai buddies aku pakai blogskin.com and nampak cantik gilerrr blog budak nih.Okeee untunglah korang.By the way,esok family kau akan bertolak pergi Johor.Damn!Aku tak boleh ikut sama sebab ayah aku tak kasi.Kalau ayah aku kasi pun aku tak boleh pergi jugak sebab terlibat dengan kem elit krk pmr dari hari khamis sampai esok.Sedih.Sedih.Tadi masa dekat kem mathematic.Seriously aku BOSAN gilerr.Entah lah kenapa mungkin sebab semalam dah nak dekat 50 soalan mathematic aku buat dekat tuisyen.Terima kasihlah cikgu -.-" .Kalau nak dicampurkan dengan soalan hari ni.Dah memang confirm buat soalan dah 100++.Terbaiklahhh.Masa slot sains mujurlah cikgu dia best gilerrr.Walaupun hampir dua jam setengah menghadap dekat soalan paper II.Balik jer aku kena kan dia.Kasihan kat dia tanya soalan tapi macam cakap dengan batu.Huhuhuhu.Actually aku suka sindir dia.Kejamkan aku?Back to topic aku masih private lagi blog aku.Yerrlaaa.Masih banyak kecatatan yang kena baiki.Tak percaya aku sebab first time aku guna blogskin dan selama ni aku tak pernah guna pun.Malam ni aku menginap kat rumah kawan aku.Tapi aku belum pergi.Dia masih belum balik dari shoping.Ish ish ish.Puasa dah nak dekat.TRIAL PMR hampir nak dekat.Ya Allah.Pejam celik pejam celik dah masuk semestar kedua dah.Raya pun dah nak dekat.Yeah!Esok secara rasminya saya duduk sorang sorang kat Terengganu without my family.Errrrr,,SUCK!