<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
this was a last day
Posted by Friday, 16 March 2012 07:13 with 0 notes | add more notes

chakkk!saya updates lagi minggu ni.happy la tuh saya updates kan?kan?kan?tunggu saya eah.?hahah,,saya tahu..saya tahu..#bangga 10saat.hari ni dah hari jumaat.wow!ketua segala hari tuh.hari ni moody saya baik sebab tuh saya updates.kalau mood tak berapa baik hari ni jangan harap la -,- this was a last day?sebab apa?sebab apa?cepat teka.saya bagi 50sen.cepat cepat.hahha..i'm just kidding oke?hari ni hari last saya tidur kat rumah.sebab esok petang saya dah kena kurung dekat asrama villa seri cempaka.tak sangka pulak school holiday bulan 3 ni dah tamat.cepatnya masa berlalu kan?kan?extually saya tak berapa happy nak balik semula asrama.tapi kalau fikirkan balik saya rindukan adik saya pulak.dah lama tak jumpa dia.nak mesej saya sendiri tak ada kredit.sabar je lah kan.
lupakan gambar diatas.saya tak macam tuh tau.oke2,,boleh percaya tak?hahah..confirm tak kan.sekurang kurangnya saya tak macam gambar ke3 'sunday night'tuh.saya dah siap kerja cuti TERANCAM saya awal awal lagi.bagus kan?hahah.tak pun.exam OTI 1 tak tahu bila ada.orang cakap lepas buka sekolah ni.arghhh!saya tak nak!sebab?saya pun tak tahu.rasa macam awal semacam je.bayanglah kita best best cuti seminggu tengok tengok kena exam lepas buka sekolah.confirm budak sekolah naik frust dengan cikgu kalau macam ni.
for cikgu::hope jangan buat exam nanti bukak sekolah nanti.semua pelajar confirm tak sedia lagi nak exam! :D