<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
tak tahu nak post apa -,-
Posted by Tuesday, 13 March 2012 00:11 with 2 notes | add more notes

hai sayang !sayang?siapa?ehh awak lah !yes awak tuh,,ehh jangan tengok kanan tengok kiri.awak lah yang terjah blog saya tanpa izin ni.saya nak cakap awak cantik la,,saya mengarut dah sekarang -,- ! cuti seminggu ni best sangat.sebab apa?sebab CIKGU mengisi masa saya kan dengan buat kerja cuti terancang yang bertimbun timbun tuh.cikgu,,itu bukan kerja cuti terancang tau,,tu nama dia kerja cuti TERANCAM.sebab apa?tak ada pape lah cikgu !!errr,,malas#

serius saya tak tahu nak post apa kat blog hudoh nim.bagi idea please?tak payah lah.bukan nak bagi pun kan??saya rindu kawan saya.:'( saya rindu ::BULAT:: saya"BULAT !aku rindu mung !"lalalalala..tak tahu nak tulis apa -,- .masa holiday ni start je hari jumaat saya dah pergi seremban sebab jemput kakak saya yang ada kat metrik tuh,,lepas semalaman duduk kat sana pergi kat PD pulak.yang nim baru holiday.holiday sehari je sebab my dad dah kerja .balik je paka ,,hari isnin dah ada kelas dengan Haziq.awal pagi pulak tuh T.T .hujan pulak lebat sangat sangat.tapi still lagi belajar tau.oke2,,tanam azam kali ni tak nak main main lagi.boleh percaya tak?saya pun tak tahu -,- .hujan pulak berhenti henti.masa tuh dah nak dekat waktu zohor.kasihan pulak kat diaorang tak makan tengahari lagi.ayah nak hantar tapi dia tak nak.so my dad pergi cari baju hujan bagi kat dia.you know apa yang saya kasi tahu kat dia?
Haziq ! you like DIGI man yang warna kuning tuh :D
jahatkan saya?LOL memang betul pom.stop sampai sini !tak tahu nak cakap apa lagi..byep ! <3