<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
20/1/2013 - 24/1/2013 :)
Posted by Thursday, 24 January 2013 07:08 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum to all reader. Hari merupakan hari yang terpenting kan bagi umat Islam seluruh dunia. Why? Hari ni merupakan hari maulidur rasul. Salam maulidur Rasul to all muslim. Oke,nak cerita sepanjang 4hari yang bagi saya merupakan detik detik yang paling best dalam bulan januari ni tahun 2013 ni. Oke lets we go. :)

First,20/1/2013
Hari tuh merupakan hari paling sedih dan sayu untuk geng kitaorang. Guess what? Wanni and Tikah dah already nak pergi sekolah baru mereka. Opss ! Bukan sekolah but kolej . Sorang pergi Kuala Terengganu,sorang lagi pergi Tanah Merah,Kelantan. Jauh sekali dari kitaorang. Disebabkan hari tuh merupakan hari last kitaorang together 10orang,wanni buat some party maybe or mungkin majlis perpisahan kami. Some pics yang nak kongsikan sama sama dengan korang semua.

Enjoy !

Yusra sibuk guna facebook memanjang. 

Wawa,Pie and Dee :)

Dua orang yang memang gila bergambar. Shut up ! :x

Tak tahu nak tengok camera yang mana satu. Lol. -__-

With wanni. :')
Lastly,we :)

21/1/2013
Setelah ketiadaan Wani disekolah sememangnya kelas menjadi sunyi sepi je. Lol. Sedih takdee dia. *lap air mata Big buddies pun ternyata nyata pindah jugak dalam smkp. Sedih jugak lah tak boleh gila gila dengan dia dalam kelas. Firah tak jadi pindah pergi teknik sebab apa entah. Alhamdulillah. ;') Tapi siapa yang sangka kan? Tanpa khabar berita AF pun pindah jugak tanpa pengetahuan sesiapa. Terasa kekecewaan jugak lah dalam hidup eh. Errr,sabar je lah. --"

22/1/2013
Terasa tiada apa apa kisah menarik yang terjadi hari itu. Lol. :/

23/1/2013
Happy sebab esok cuti sempena Hari Maulidur Rasul. *joget joget

24/1/2013
Hari yang paling awesome maybe dalam hidup saya. Guess what? Actually,today is my birthday yang ke 16 tahun. Alhamdulillah,Allah masih memberi saya peluang untuk hidup di tempat singgahan sementara ni. Tadi pergi lepak lepak dekat pantai. Plannya dekat Vico,last last tak jadi. Nak lepak kat tepi pantai even ombak memang kuat gila tadi. 

They <3




Thanks to Syakir for this cake. Gila sedap. :D

Diorang tiru gaya Usein lagi. Hahahah.

Oke,dah tak tahu nak tulis apa lagi. Otak dah jadi kosong kosong. T.T Kesian saya. Hahahaha. Tahun ni takdee perarakan untuk Maulidur Rasul pun yang ada just ceramah. Tak tahu nak datang or tak. tapi nak tengok Yusra dengan Aini koir kat atas pentas. Macam mana lah suara diorang eh. Hehek. ^^" 

Salam Maulidur Rasul to all muslims. May Allah bless you. :) Thanks for wish my birthday. 













No tittles.
Posted by Thursday, 17 January 2013 20:24 with 0 notes | add more notes

                                        Hell Yeah

Assalamualaikum for all reader. And tak lupa jugak salam jumaat untuk korang. Hari ni terasa nak publish post baru pulak setelah beberapa hari idea tak datang. Bukan sebab tuh jugak,homework yang cikgu bagi pun banyak gila dah macam bukit je. Thanks for teacher because do this to me. T.T Even homework masih tak siap. Its oke ada banyak lagi masa. Time to rest now.

Post kali ni pasal apa? Errr,saya sendiri pun tak tahu apa punya tajuk untuk entry ni. Just pandai menaip untuk menceritakan pelbagai moments yang berlaku sepanjang tahun ni. Alhamdulillah,saya masih lagi dapat menghirup angin Allah ni. Syukur Alhamdulillah. Minggu depan? Minggu depan mungkin jadi minggu yang paling sedih disebabkan ramai kawan kawan yang pindah pergi sekolah lain. Takleh dah nak gurau gila gila dengan diorang. I always miss mereka semua.

Lagu blog tukar sekali lagi. Mungkin sebab saya rasa lagu tuh banyak ada kaitan dengan saya. Maybe? Hehehe. Tak nak ingat semua tuh. Buat sedih je. :') Guess what? I'm win giveaway last weekand. Alhamsdulillah. :D Tak caya rasa bila tengok nama saya ada dekat senarai pemenang. Even just dapat voucher RM10. Its oke lah. Masuk kali ni dah dua kali menang giveway. *tepuk tangan. Voucher tuh dapat guna bila bila pun. Bila pergi dekat page dia banyak gila baju baju yang awesome gitu. Handbag pun ada jugak. Nak cakap mahal tak lah jugak. Boleh lah tahan. Handbag kat sana pun cantik cantik je. Ada jugak pasang niat nak beli handbag kat sana sekali guna voucher tuh tapi tak tahu lagi. --"

Apa kaitan pic kat atas dengan entry kali ni? Entah jugak lah jawapannya. Tadi tengah godek godek search gambar kat weheartit pastuh terjumpa gambar tuh. Tetiba je letak dalam tuh. LOL.
My big buddies pindah jugak sekolah akhirnya. Dulu cakap tak nak. Sedih kau apa tahu. :'( Now alone again. Huwaaaaaaaaaaa. Sabar je lah. Nak buat macam mana lagi kan?

Wish for my birthday;-
  • Hope dapat dimurahkan rezeki
  • Segala dosa yang lalu diampunkan oleh Allah
  • Hidup lebih diberkati dari tahun tahun yang lepas
  • Dapat phone baru. Maybe? -,-
  • Dapat hadiah banyak banyak
  • Dapat handbag baru :D
  • Dapat jam baru
  • Dapat sambut birthday party dengan family
  • Dapat sambut birhtday party with him

 Tahun ni ada Jambori Sempadan Thailand dekat Kedah. Hope sesangat saya terpilih sebagai wakil sekolah. Kena rayu rayu depan cikgu nampak nya kali ni. Hahahah. First time maybe bagi saya Jambori sejauh tuh. Biasa kat Terengganu je. Bosan dah ambe. T.T
Tahun ni hajat nak masuk kawad kaki lagi sekali. Sayang lah ada skills tapi simpan je. Rugi rugi. Tapi tak tahu lah sempat ke tak. Mungkin dapat pindah kat sekolah Aizek. Entah lah. Kadang kadang rasa macam nak pindah sebab I'm really really hate with my classmates,tapi kadang kadang sayang dengan kawan kawan kat sini. Entah lah. Buntu mikir kan nya.

Rindu time ni. Prepare sebelum masuk padang kawad kaki. :')




Merentas Desa kali ke berapa eh?
Posted by Saturday, 12 January 2013 05:40 with 0 notes | add more notes

Assalamualikum for our reader. Tahun baru lansung tak dirai kan dengan entry yang baru. Terasa malas yang teramat amat sangat. Mohon ampun. T.T Minggu ni baru je selesai dari merentas desa peringkat sekolah. Malangnya saya lansung tak dapat nombor. Kesiannnn. >,< Tahun ni merentas desa terasa awal sesangat dari tahun tahun yang dulu. Entah kenapa. Sorry ye cikgu,sebab dua hari berturut turut saya tak datang latihan. Sorry terpaksa bohong cakap datang latihan disebabkan nama saya ditick. Eh? Hahahah. Tak faham lansung apa yang ditulis . Lol. -,-

                                    

Copy yang Ana Hamidi punya sebab tak bawak camera hari tuh.


Abaikan muka saya. T.T


Firah akan tinggalkan SMKP. On the way pergi teknik Dungun. Sedih gila. :'(


Yang pakai tudung bawal biru tuh,Wanni Bulat pun akan pindah sekolah dekat Wakaf Tembusu.
How dare you. T.T

Actually,saya tak dapat pergi teknik. Mungkin result Mathematics saya tuh. Patah seribuuuu hati kuuuu. T.T Takpeee lah,kat smkp pun dah oke sebab dah dapat jurusan sains tulen. Dan alhamdulillah saya masih lagi boleh pergi dengan subjek Addmaths,Kimia,Biologi ang also Fizik. :') Ramai jugak rasanya yang dapat pergi teknik. Even saya tak dapat pergi. Hmmmm,takpeee lah. Takda rezeki lah tuh. Redha jelaaaaa. :D

Sekurang kurangnya,ramai jugak geng yang tak pindah and stay je kat smkp. Si Aini,Yursa,Aina,Fairuz and other. :) InsyaAllah dapat naik kelas 4Amanah nanti sebab nanti ramai budak yang dapat straights A akan pindah pergi sekolah premier. 

Actually,saya sekarang ada di Cheras,Kuala Lumpur sebab pergi ambil kakak yang study kat UPM sekali hantar abang masuk ILP Ledang. Esok terpaksa ponteng sehari kat sekolah. Maaf yer cikgu. Ampun banyak banyak. 

Lastly,happy new year to all reader and also my buddies. Hope dapat kemurahan rezeki dan mendapat keberkatan dalam hidup masing masing, :)