<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Johor International Jamboree
Posted by Wednesday, 27 November 2013 06:54 with 0 notes | add more notes

Hye there ! Lama tak update blog. Kay rindu. Hmmm sekarang dah cuti sekolah. Okay happy :D Tapi kadang kadang rindu kat sekolah. Fikiran apakah ini? Okay stop. Hmm. My dad dah sibuk duk tanya result final exam yang sampai sekarang masih tak keluar keluar lagi ni. Aku pun kadang kadang sampai tak sampai nak tengok result final exam aku. Hmm. Takut tuh ada lah. Excited pun ada. Semua ada. Secukup rasa ! Cuaca kat Terengganu always je hujan. Hujann hujann hujann. Okay tutup pintu rumah. Hari terakhir sekolah of course aku tak pergi. Aku ni bukan lah pelajar yang rajin sangat nak pergi sekolah time last last. Yelaaaa pergi sekolah dengar cikgu punya syarahan yang panjang lebar tuh. Mengantuk kay ! Baik tidur kat rumah. HAHA. Actually tak pergi sekolah disebabkan mahu packing stuff for JIJ ! Okay excited nak mapuihhh. Tak sabar nak pergi JIJ. And and Aini ! Dia first time pergi jambori. Of course dia lebih excited dari aku. And guess what? First time sekolah aku dan dan aku aku ! Ahhhhh ! Okay,aku and the geng mewakili tarian for kontigen Terengganu dalam malam kebudayaan jambori. Okay first time kay ! Teruja tapi berdebar tahap tahap babun kau tahu tak? Rasa nak jatuh je jantung ni bila fikir nak buat persembahan dekat beribu ribu orang. Mujur tak pengsan atas stage tuh. Even tak dapat nombor its okay lah. Dari takde wakil terus kan kan?


Kitaorang bertolak malam. Dan dan that was first time naik bas malam malam gitu. Tapi too much enjoy. Hihik. Dipendekkan cerita sampai je kat Kulaijaya bas kitaorang sesat sampai kat mana entah. Berjam jam sesat. Dan hati ini sangat sedih. Haha. Okay joke. Dipendekkan cerita lagi kan kiatorang sampai dengan selamat di tapak Johor International Jamboree. Syukur Alhamdulillah. :) Dengan beg yang penuh tangan bersemangat ah nak pergi kat subkem last last kena kumpul dulu. Bagi taklimat bla bla and dia ada kasi tahu satu berita yang agak agak agak mahu tercabut jantung hati ku ini. "Okay untuk senangkan kerja korang,better korang pecat je kasut korang then jalan kaki sampai kat subkem" Okay fine. Adakah ini cabaran? Okay tak tahu. Kitaorang turut jelaaaa.Sampai kat subkem okay bukan lagi nak pengsan tapi rasa nak mapuihh je. Our subcamp berlumpur. :( Patut lah dia suruh pecat kasut tadi. Aini pulak sibuk cakap nak balik ! Nak balik ! Tak sanggup khemah dalam keadaan berlumpur. HAHA. Okay,jangan gelak ? Kau tak tahu macam mana rasanya khemah dalam keadaan lumpur sampai kat betis. 


Baju dia ! Baju dia ! Sangat sangat lawaa. Ahhh. Mujur lah size tak besar mana. Scarf JIJ like scarf yang Singapore dengan Indonesia punya. Hihok. Memang cun ahh ! Then then,ramai yang fikir aku dengan si Aini Nerd ni kembar. Ayat yang sama je setiap hari aku dengar. "Eh korang kembar eh? Yang mana satu kakak yang mana satu adik? " Dan Aini muka je baik tapi kuat tipu orang. HAHA. "A'ah. Memang kembar pun (Y) " Terbaikk ahh jawapan Aini :D


See again ! Setiap hari ada kat Johor. Setiap hari lah pakaian kitaorang sama. Baju sama. Tudung sama. Hihik. Kata kembar. Okay kembar memang tak dapat dipisahkan :*


Tengok. Baju aku dengan Aini sama lagi :D


Nama dia dah tak ingat. Yang pasti form 1. Sekolah Sains Dungun :D


Jumpa Rinaldo. Leader pramuka time Terengganu International Jamboree 2011 :)


Okay actually muka muka tengah sedih sebab tak dapat pergi Legoland dengan US Singapore. Nak buat macam mana nak masuk Legoland RM75. Masuk Sinagapore RM200. Mana mahu cari duitnya bah? :/



Aku manja dengan adik aku. Hahaha



Guess who aku jumpa? Okay. Ini lah dia NS yang selalu diceritakan. Kay malu. Our relationship? HAHA. Hanya sebagai kawan. Macam mana ah nak cakap. Kawan tapi mesra gitu. Hihik. First jumpa time pergi kat jambori Thailand tapi takde lah rapat sangat. Eh memang tak rapat lansung. Just tahu nama dengan muka je. Yang lain lansung tak tahu. Cun kan? After back dari camp selalu borak borak pasal pengakap,pengakap raja bla bla bla. Alaaa,standard lah pengakap kan. Hihok. >< Then then,entah tiba tiba jadi rapat semacam sampai adalah orang fikir gua ade fair dengan dia. Hmmm. Okay fine. Tak okay.Rapat sangat lah katakan. Habis orang salah faham. Lulz. Nak buat macam mana setiap hari text setiap hari call. Masa kat JIJ selalu je jumpa. Borak lama lama. Yelaaaa nak buat macam bila lagi kan dapat jumpa. Guna kan masa yang terluang dengan sebaiknya orang cakap. HAHA. Joke. Time nak balik sedih sangat. Sedih nak tinggal dia. HAHA :') Banyak stuff dia ada dengan aku. Haha. Sedangkan aku cuma bagi nametag. Auhhhh. Sweet? Tidak sama sekali :/ Dah dua hari kitaorang macam gaduh gaduh gitu. Ade accident yang tak dijangka. :( Kay sedih. Takpe lah tak nak cerita sedih sedih. Nak cerita happy je :D


Kamil and Pelam from Negeri Sembilan :D


Gambar ni comel sangat. HAHA. Macam comel je. Macam comel je.

Okay dah banyak pulak gambar hari ni kita post. And guess what? Rindu sangat dengan Johor International Jamboree. Even setiap hari kay setiap hari terpaksa bermain lumpur tapi tapi kitaorang tersangat sangat lah happy. Hihik. Happy bila tengok kelana kelana main lumpur. Dah macam smackdown dah tengok. Adat lah. Kelana bagitahu "Tengok lah kitaorang pagi dengan petang of course sibuk nak jaga budak budak tapi bila ada masa free kitaorang hilangkan stress dengan buat benda macam ni" Okay rindu sangat T.T Bukan senang nak tengok kelana tuh happy macam tuh. Biasa muka sorang sorang macam harimau tengah lapar. HAHA. And one more thing. Hari ni aku rasa rasa macam down sikit. Result tak lawaaa. T.T Benciikuuuu. Okay tahun depan dah form 5 and and I will SPM. Ahhhhh shit ! Takut siakkkk. Dah lah panjang pulak hari ni post. Hihik. Lain kali lah pulak post :D 

Will miss Johor International Jamboree and of course I will miss my cinta platonik :')