<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Posting
Posted by Saturday, 12 October 2013 02:02 with 0 notes | add more notes

Hai bonjour. Assalamualaikum*



Miss kontigen Terengganu so much. #Throwback at Jamboree Asean Thailand

Mengikut pengiraan dah beberapa bulan yang sekian lamanya tak update my blog. Seperti biasa,ayat yang sama cuma tarikh yang berbeza aku setiap minggu boleh dikatakan busy macam nak gila. -,- No have leisure time tuh memang of course lah. Kisah Hari Raya Aidilfitri pun aku tak update. Busy kan katanya! Katanya ! Haaaa. Asal ni tetiba jadi apa nama actor tuh? Haaa,aku tak ingat. Apa yang aku merapu ni? Okey back to topic,I was so busy no have time to rest. Balik je dari Jambori Thailand tuh terasa rindu yang amat sangat sampai kadang kadang terbawa bawa dalam mimpi. Then when I first step going to school,ramai yang tanye "Eh asal mu kau dah lain? " Bongok kan. Sunburn lah weh ! Nama pun pergi khemah. Tak sunburn tak best lah. Takyah fikir pasal muka sunburn asal kan pengalaman tuh yang ada. Kau ADA? Ambik kau ! Sepanjang bulan 8 hingga bulan 10 dah banyak perkhemahan yang aku join. Guess what? Tahun ni memang pecah rekod. First time kut dalam setahun pergi khemah banyak macam ni. Dan inshaAllah tahun ni aku akan selesaikan lima lencana tertinggi pengakap remaja for pentarafan pengakap raja tahun hadapan. Please wish me luck ! ><

Bulan ni merupakan bulan peperangan for me. Eleehhh,buat buat macam nak SPM tahun ni. Choyyy. Biarlah asalkan tahun depan tak lah macam orang yang lansung tak belajar. Malu edenn nanti. Alhamdulillah,tak sangka lansung gua dapat masuk kelas ELIT PRA SPM . Result gua? Of course tak lawa mana. A pun ada satu je. 1/10 ? Sikit gila :( Takpa usaha tuh yang penting. Addmath gua setakat ni alhamdulillah lah dah nampak sedikit kemajuan. Fizik dengan Kimia sekarang jadi problem . Big problem ! Gua tak faham apa yang cikgu ajar. Lau aku belajar sorang sorang lagi lah aku tak faham. Sadisss ! Redha? Tak ahh. Kena usaha lebih lah tuh.

Hari tuh aku ada masuk pertandingan galeri Sejarah peringkat kebangsaan. Actually aku jadi pemantun then last last pengetua suruh tukar jadi puteri. Dah lah berpasangan dengan Ammar. Err. Yucking ! Nini,jangan marah aku ><


Orang orang kampung yang lawa lawa (Y)


Macam ni caranya kalau guna cara kampung :)


 Asal muka flawless gila ni? Hahaha. First time make up and first time pakai baju macam ni 
Kain tudung gua tak jadi. Bulat semacam. Padah lama sangat tak pakai tudung kalau tak pakai spek macam ni.


Deeanaa tak habis habis jeles sebab aku dapat baju ni. Hahaha. Bangga sekejap .


Dari sebelah kiri,Mira sebagai pemantun. Pasangan dengan Shauqi. Deanaa and Syu puteri and Aini and Yusra penari. Lembut gemalai diaorang menari. Feeling excited.


Beberapa hari lagi dah nak raya AidilAdha dah. So selamat hari raya to all. Need to go now! Hujan hujan lebat ! :(