<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
aku nak kau yang lama
Posted by Saturday, 25 February 2012 00:43 with 1 notes | add more notes


aku rindu kat kau yang dulu.aku sayang kat kau yang dulu.mana kau pergi?mana kau hilang?ye ye memang kau selalu ada depan mata aku,,tapi aku tak nak kau yang baru.aku nak kau yang lama.mana kau pergi?kenapa bila masuk je sekolah menengah peragai kau dah berubah?sebab apa?apa semuanya sebab aku?aku tak tahu !bukan aku tak nak ambil tahu,,tapi kau lansung tak pernah cakap dekat aku.kenapa?tolong jangan salahkan aku!aku tahu lah kawan kau tu hotstuff kat sekolah tapi jangan lah kau anggap aku macam sampah je.ke aku memang layak dapat gelaran tuh?aku tak tahu.tuh semua atas kau bukan atas aku.selama ni kau terlalu baik dengan aku.tapi kenapa lepas kau dah besar peragai kau lain?ke kau memang tak suka kat aku?seriously aku tak faham dengan sikap kau selama ni.kau tahu tak?selama ni aku pura pura aku tak rasa apa apa.sedangkan dalam hati aku,,cuma Tuhan je yang tahu.sakit kau tahu kau buat aku macam.DAMN!aku rasa macam nim.aku tak nak!aku tak nak !tapi aku tak sanggup pendam lagi lama.peragai kau memang sangat lain.sangat lain kau tahu?kenapa?apa kau pun nak dapat gelaran hotstuff juga?tak payah la.kau dah cukup hotstuff depan aku.tak payah kau nak menunjuk nunjuk lagi.kau dah cukup sempurna di mata orang.tapi kenapa kau fikir nak berubah?aku tak tahu !mungkin kau ada alasan tersendiri kan?aku tak nak buruk sangka dekat kau,,tapi kenapa bila kau ada kawan kau tinggal je aku?aku memang tak layak jadi kawan kau ke?atau apa?tolong cakap kat aku !jangan buat aku macam ni.seksa kau tahu.aku rindu kita lepak sama sama,aku rindu bila kau kenakan aku sampai aku nak nangis.aku rindu kau !rindu kau sangat sangat ! -,-



perarakan maulidur rasul
Posted by Tuesday, 21 February 2012 23:52 with 0 notes | add more notes

pagi ni best sangat sebab sekolah dapat sambut maulidur rasul peringkat apa pun saya tak tahu sebabnya ada sekolah lain ada jugak berarak sama dengan kitaorang.bangun awal awal,siap solat subuh terus bersiap siap nak pergi Dewan Sivik Paka.mujur warden kasi budak asrama balik.but bukan semua yang balik.warden cakap kalau siapa nak balik tuh balik la sebabnya budak asrama pergi kat dean tuh jalan kaki ramai ramai dari asrama VSC,saya malas la nak jalan jauh jauh ni.letih korang tahu.ingat dekat ke?jauh la sayang -,- lepas je siap pergi ambil wanni kat rumah dia and terus pergi kat dewan.masa dah sampai YA ALLAH ramainya orang.bayang lah semua sekolah ada.but kalau sekolah dekat dungun tuh tak tahu la pergi or tak.tadi pun yang nampak sekolah rendah and sekolah menengah seri paka je yang ada.kasihan budak SEMESKA sebab yang dapat pergi hanya budak form 2 je.tak apalah.sekolah dia dah buat sambutan hari tuh.lainlah macam sekolah saya.sebab hari tuh buat jugak sambutan but tak ada lah majlis makan makan atau berarak macam ni eah.kitaorang kena dengar ceramah berjam jam dalam dewan.letih + mengantuk semuanya ada lah.tak payah nak cakap.tapi alhamdulillah lah sebab selama ada dalam dewan saya tak tidur pun.hahha.iya iya.bagus kan?geng geng semua dah datang.lepas tuh ada lah cikgu buat annoucement suruh kumpul ikut rumah sukan masing masing.saya mula mula pergi tapi patah balik duduk dekat rumah kuning.sebab saya malas la nak duduk rumah hijau.tak ada geng satu hal.cikgu tanya "rumah kuning?"geng angguk angguk je."yer cikgu"tak baik tau korang tipu !
lepas berarak pusing sekeliling kampung paka sampailah destinasi kita orang iaitu masjid Jamek.kalau diikutkan kalau dari Dewan Sivik nak pergi dekat masjid Jamek dekat je.rasanya tak sampai pun 1 kilometer.ni kita sampai 4.3kilometer tuh disebabkan kita pusing pusing banyak kampung tau.arghh !letih tau.ingat tak letih ke sayang?lambat gila nak tunggu makan makan.perut dah dari tadi berbunyi bunyi.aishh!sabar je lah.pastu ada ceramah pulak.kitaorang lari tau.hahah.ye ye kitaorang memang jahat tau.bukan apa kitaorang pergi beli air la dekat 7eleven.pastu lepak sebentar kat sana.lepas makan makan.tunggu ayah wanni datang ambil.sampai kat rumah solat Zohor and time to sleep !




Posted by Friday, 17 February 2012 04:06 with 0 notes | add more notes

hyep semua.oke oke.mahu cakap sedikit.ini adalah blog terbaru saya.hahah.dulu yang youareappleofmyeyes.blogspot.com/.bukan saya tukar link or whatelse.entah lah hari ni rasa macam nak buat blog baru je.taddaaa!last last dapat jugak kan?apa kata korang?cantik,cute,hudoh atau apa?bagi saya saya dah cukup berpuas hati.bayangkan lah saya dari petang tadi mengadap dekat komputer ni semata mata nak buat blog ni.saya guna tuto dari Kemetot Chomel dan Lyssa Faizureen.kebanyak tuto dia semua menjadi.oke header saya ambil dari Anis.thanks for all yup.oke akhirnya selesai jugak kan saya edit blog.oke oke saya akui blog ni nampak serabut kan?ala mengaku je lah.i dont care la.asalkan saya bahagia je kan?
                              
nanti fikir fikir lah nak updates yang mana kan?saya rasa macam nak delete je blog yang lama tuh.but sayang pulak kan.lenguh lenguh edit.tapi..err tak tahu lah sayang.fikir lain kali lah pulak.hope you enjoy this blog oke?serius saya jeles tengok blog kawan kawan saya.nampak cantik sangat sangat.dengki tau!tak pe lah tak kisah apa pun.asalkan saya dah berpuas hati dengan blog yang saya design seorang diri ni kan?asyik asyik pink je background.ye memang diakui.tadi pun mula mula nak buat warna putih je.nampak simple sikit kan.tapi ala macam mana nak cari header pulak kan.masa tengah cari freebies jumpa header ni.serius comel sangat sangat.so tanam semula la nak buat warna pink.ahh..tak kisah la semua tu.