<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
perarakan maulidur rasul
Posted by Tuesday, 21 February 2012 23:52 with 0 notes | add more notes

pagi ni best sangat sebab sekolah dapat sambut maulidur rasul peringkat apa pun saya tak tahu sebabnya ada sekolah lain ada jugak berarak sama dengan kitaorang.bangun awal awal,siap solat subuh terus bersiap siap nak pergi Dewan Sivik Paka.mujur warden kasi budak asrama balik.but bukan semua yang balik.warden cakap kalau siapa nak balik tuh balik la sebabnya budak asrama pergi kat dean tuh jalan kaki ramai ramai dari asrama VSC,saya malas la nak jalan jauh jauh ni.letih korang tahu.ingat dekat ke?jauh la sayang -,- lepas je siap pergi ambil wanni kat rumah dia and terus pergi kat dewan.masa dah sampai YA ALLAH ramainya orang.bayang lah semua sekolah ada.but kalau sekolah dekat dungun tuh tak tahu la pergi or tak.tadi pun yang nampak sekolah rendah and sekolah menengah seri paka je yang ada.kasihan budak SEMESKA sebab yang dapat pergi hanya budak form 2 je.tak apalah.sekolah dia dah buat sambutan hari tuh.lainlah macam sekolah saya.sebab hari tuh buat jugak sambutan but tak ada lah majlis makan makan atau berarak macam ni eah.kitaorang kena dengar ceramah berjam jam dalam dewan.letih + mengantuk semuanya ada lah.tak payah nak cakap.tapi alhamdulillah lah sebab selama ada dalam dewan saya tak tidur pun.hahha.iya iya.bagus kan?geng geng semua dah datang.lepas tuh ada lah cikgu buat annoucement suruh kumpul ikut rumah sukan masing masing.saya mula mula pergi tapi patah balik duduk dekat rumah kuning.sebab saya malas la nak duduk rumah hijau.tak ada geng satu hal.cikgu tanya "rumah kuning?"geng angguk angguk je."yer cikgu"tak baik tau korang tipu !
lepas berarak pusing sekeliling kampung paka sampailah destinasi kita orang iaitu masjid Jamek.kalau diikutkan kalau dari Dewan Sivik nak pergi dekat masjid Jamek dekat je.rasanya tak sampai pun 1 kilometer.ni kita sampai 4.3kilometer tuh disebabkan kita pusing pusing banyak kampung tau.arghh !letih tau.ingat tak letih ke sayang?lambat gila nak tunggu makan makan.perut dah dari tadi berbunyi bunyi.aishh!sabar je lah.pastu ada ceramah pulak.kitaorang lari tau.hahah.ye ye kitaorang memang jahat tau.bukan apa kitaorang pergi beli air la dekat 7eleven.pastu lepak sebentar kat sana.lepas makan makan.tunggu ayah wanni datang ambil.sampai kat rumah solat Zohor and time to sleep !