<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Bloggership Giveaway by Fatini Irdina ._.
Posted by Tuesday, 27 November 2012 04:29 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum and hye. :) *sambil lambai tangan ala orang popular* Puihhh. Hari ni baru tergerak hati nak updates blog lagi. Dah lama saya tak join giveaway. Terasa malas sangat sangat nak tulis apa yang dia suruh. Peraturan kan,nak buat macam mana. Ada kakak dorm saya sorang ni lah yang suruh saya join giveaway ni. Kalau tak mungkin malas dah nak join. Malas nak menaip panjang panjang lah orang kata. Hahahah. Tapi bila tengok dia punya hadiah. Wah! Memang nampak gempak nampak mahal. Itu yang semangat nak join jugak. Hari tuh banyak join giveaway tapi just sekali je menang. *Sedih. Itu pun dapat lens. Wah besar mata saya. Jauh lari dari topik. Masuk landasan balik. Brooom Brooom. :D

Secara rasmi dengan ini, saya Nur Azlyn Syazlien binti Mohd Zaidi akan turun padang untuk menyertai Giveaway by Fatini Irdina. *cakap macam orang terhormat je. Hahahah. Kidding oke kidding. Jangan ada terasa jelly bila masuk blog biru saya. Mohon ampun ya ! :)

                
Cute betul dia punya Banner. Awan dia ada moustache. :)

Now mahu tunjuk dia punya peraturan. Ikut dia punya syarat,InsyaAllah anda menang.

1-Follow blog Fatini Irdina dan like fanpage dia
2-Follow punya syarat dari sponsor . Tekan sini
3-Terjah dekat sini
4-Buat entry pasal giveaway ni.
5-Letak banner yang kat atas tu
6-After finished,letakkan link entry penyertaan anda di kotak komen di bawah. Tempat lain tidak akan dilayan.

Tekan sini kejap tau :*
- Senarai hadiah dan sponsur -- Senarai peserta -- Review Notice -- Tip mahu jadi tops referral -

 TOP REFERRAL akan mendapat hadiah berpakej iaitu:
Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2012

Okay tak hadiah untuk top referral? Kalau korang nak jadi top referral ni, korang kena promote GA ni banyak-banyak. 

Peringatan:-

MOHON JANGAN LUPA UNTUK BUAT SEMUA SYARAT YANG DIKEHENDAKI OLEH PARA SPONSOR. SEKIRANYA ANDA DIDAPATI TIDAK MENGIKUT SYARAT YANG DIKENAKAN, PENYERTAAN ANDA AKAN DIBATALKAN.

Okay. Alhamdulillah dah dapat buat. Hope menang. Teringin nak Lomo. Fatini,bagi saya menang ek. Aminn aminn. :)



Alahai,fobianya aku.
Posted by Monday, 19 November 2012 02:59 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum pembuka cerita. Hari ni tergerak hati nak updates blog. Alaaa,bukan lama sangat tak updates. Sebenarnya tak ada banyak waktu sekarang.Selalu je sibuk walaupun cuti sekolah masih berbaki panjang.Mungkin teruja tengok blog Yusra yang dah berisi dengan post baru. Mungkin. Saya sendiri tak tahu. Hari ni hujan rintik rintik. Adik saya tak dapat keluar kat rumah. Kesiann. Dalam rumah lansung tak buka lampu. Berjimat mungkin.


Eskalator? Mungkin ada yang pelik kenapa saya publish gambar ini dan tittle kepada tajuk post kali ni. Mahu saja nak kongsi pengalaman pelik ni yang dah lama bersarang dalam hidup saya selama ni. Dulu,masa masih berhingus saya selalu buat eskalator ni macam tempat permainan. Yes,tempat permainan kanak kanak riang. Saya lah orang yang bersemangat naik ke atas dan berbangga bila sampai dulu dari family saya yang lain. Yes,benda ini sangat menyeronok kan. Ada kadang kadang ,saya sempat turun dan naik balik. Yes,itu funny.

But now,tak macam dulu. Benda ni membuat saya sanggup memanjat  beratus ratus tangga dari naik benda ni. Saya takut. Takut saya melebihi segala galanya dalam dunia. Saya sendiri pun tak tahu kenapa. Tak pernah lagi jatuh dari eskalator. Ya,memang tak pernah. Tapi benda ni bagi saya dah macam hantu. Alahai,fobianya. Ummi pernah cakap"Adik kena jangan takut naik benda ni sebab zaman sekarang semua dah pakai benda ni". Ya,saya pernah mencuba. Tapi tak pernah boleh. Selalu berpaut tangan ummi untuk turun. Biar dianggap budak kecil,budak tak matang. Aku tak kisah. Sebab dia tak tahu apa yang saya alami. Mungkin disebabkan banyak berita budak budak tersepit jari dekat eskalator. Mungkin. Ramai tak tahu yang saya fobia dengan benda ni. Bukan ramai,cuma family yang tahu. Mungkin disebabkan saya gayat. Mungkin juga. Entah saya tak tahu.

Cuti dah semakin pendek,hari untuk ambil result PMR dah dekat. Wah,hati gila tak gementar. Semalam sempat lagi bermimpi. Dalam mimpi,saya dapat tahu result saya. Tak tahu betul atau tidak. Mungkin mainan syaitan. Mungkin. Alahai,macam mana lah result saya nanti. InsyaAllah membanggakan. Aminn aminn. Sekarang duduk kat rumah problem still je datang. Bukan sikit. Dah lah banyak. Dah melebihi tahap kemampuan saya. Tapi Allah tuh Maha Penyayang. Dia tak kan kasi masalah lebih dari kemampuan saya. Yes. Malas nak cerita pasal problem tuh. Pendam sorang sorang mungkin lebih bagus.


Lastly,saya rindu sekolah. Time ni masa dah lepas hari exam pergi tolong cikgu bagi buku dekat budak budak tingkatan 1,2,3 dengan 5. Alahai tahun depan tak tahu sekolah mana . InsyaAllah pergi jauh jauh. Dah saya mohon tukar tukar spek saya. Tolong dan tolong. Hihik. 

Salam Maal Hijrah to all muslim. Sincerely: Nas'z Lyn :)





Dear November,please be awesome (:
Posted by Friday, 2 November 2012 01:15 with 0 notes | add more notes



Assalamualaikum wbt to all reader.



Sekian lama tak mengupdates blog yang sudah hudoh kerana ketinggalan zaman. Hari ni baru tergerak hati nak publish post baru.Fuhhhhh ! *tiup habuk* Okay for your information,saya sudah habis exam PMR. Lol. Baru hari ni nak cakap yang saya dah bebas dari exam Pmr yang memeningkan kepala otak. --" Orang lain dah lama dah buat entry pasal merdeka. Saya pulak dah nak dekat habis sekolah baru nak cakap. Sakaii. Who I care ? Ini kan blog saya not you. I think nak ceritakan pasal aktiviti masa lepas PMR.Masa lepas exam kitaorang satu kelas main tepung. Funny right ? Hahahah. Sememangnya. Itu paling best bila sebab AF yang buat saya bermandi dengan tepung. --"

18.10.2012 - 20.10.2012
Dua hari selepas exam,hostel kitaorang buat satu lawatan untuk pelajar asrama dekat Cameron Highlands. Gempak gila ! Kitaorang bertolak malam pukul lebih lah seingat saya. Time tuh semua excited gila. Semua orang tengah fikir pukul berapa sampai kat sana. Masa bertolak,budak macam kena rasuk je. Bersorak sana sini. Dah macam pontianak terlepas. Hihik. Tapi yang penting itu adalah pengalaman paling best. Nak buat macam mana saya tak pernah lagi pergi lawatan lama lama dengan geng satu kepala. Itu yang best. Snap gambar pun tak banyak mana. Hanya mengambil untuk suka suka. Lol. Kalau ada pun yang Bulat punya, Yelaaaa saya tak bawak camera sebab family guna untuk FD. Sedih ? Who I care ? Sampai kat sana dah dekat pukul lapan lebih. Nak buat macam mana pemandu bas tuh pergi guna jalan Gua Musang. Memang jauh. Muka sorang sorang tak mandi. Hihik. Funny. Sampai kat sana kitaorang pergi Bee Farm. Kat situ ada kejadian boleh dikatakan sedih + lucu berlaku. Ada kawan kitaorang tertinggal masa nak pergi kat Ladang Teh Boh. Orang baru sedar bila nak balik tuh. Lepas pergi kat sana,kita orang bertolak pergi cari aparment. Sampai aparment,Ya Allah,Tuhan saja yang tahu betapa sejuknya kat sana. Semua memang nak mandi. Tak selesa kut. Mandi ? Perghhh! Macam mandi air batu je .--" Sejuk korang tahu. Errr,tak sanggup rasa. 


                             

Lepas dari pergi lawatan,sampai sekarang saya dah tak menjejak kaki kat sekolah dengan asrama. Rindu dekat dormmate tuh memang lah. Tak boleh nak lari. Tak boleh nak berpura. Cewaaahhh. 

Now dah habis raya haji. Balik kampung makan daging jer. Tapi best pe bila tengok korban. Walaupun saya tak tengok.* Balik kampung just empat hari je . Ingatkan nak stay je kat sana. Tapi gitu lah,rindu pulak kat Terengganu ni.Hihik.

Semalam budak form 3 dari sekolah SMKP dengan SEMESKA buat bbq dekat pantai. Memang best. Tapi tak berapa lah sebab ramai yang tak kenal. And budak sekolah kita orang tak ramai mana yang datang. Ayam tak masak ! Hahaha. Why happen ? Saya pun tak tahu siapa yang tolong bakar ayam tuh. Lepas makan,ada lah ambil gambar sikit sikit. Tapi seperti biasa bukan guna camera sendiri. Yang ni guna camera Firah. :)

Abaikan tudung kami yang berserabai tuh. :D

With Izleen Rosdi and Nur Aini Ibrahim.

You see? Diaorang memang suka bergambar. Cute. :D

Lastly,welcome November,goodbye October. :D Hope dapat keberkatan dalam hidup. Bila masuk bulan baru,blog pun kena tukar lah . See ? Blue is awesome. :D