<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
After.
Posted by Wednesday, 11 March 2015 04:11 with 0 notes | add more notes

Holaaaa hampir setahun lebih menyepi dari bidang blogger. Tipu aku cakap yang aku tengah busy sampai tak sempat nak update blog. Actually aku dah lupa password dan dah lama tak menghadap komputer disebabkan dunia kini yang makin canggih. For 24 hours asyik pegang phone untuk whatsapp twitter dan sebagainya sampai blogger dilupakan. Macam kacang lupakan kulit kan? Haha. Sekurang kurangnya aku masih berusaha sedaya upaya untuk sign in balik blog aku yang memang berhabuk hampir 10 kilogram kot. Eh? Alhamdulillah Allah masih bagi aku kesempatan untuk aku hirupkan udara lagi. Tanpa sedar aku dah melepasi alam persekolahan. Siapa sangka kan? Aku dah berjaya mengharungi alam persekolahan selama 12 tahun dengan penuh cabaran. Tipu aku cakap selama ni tak mencabar kan? Dan lama kelamaan akan merindui zaman persekolahan yang penuh dengan gelak ketawa menangis semua. Sekarang aku masih dalam proses perancangan untuk meneruskan alam pembelajaran di universiti. Lama aku tunggu tau. Haha. Aku pada mulanya telah ditawarkan ke Universiti Shah Putra,Kuantan dalam bidang Medical Assistance dan perlu daftarkan diri pada 23 March 2015. Awal kan? Ramai kawan minta untuk pergi dan ada cakap tunggu tawaran lain dulu. Actually aku baru je lepas isi kos kejururawatan di Universiti Sains Malaysia. Kadang kadang untuk pemilihan kos ni memang buat kita pening kepala sebab kita kena fikir masa akan datang. So kena pilih baik baik kos ni supaya kadar pengangguran masa akan datang takkan meningkat kan? Ayat puitis habis. So doakan supaya aku dapat kos yang aku suka ya? Untuk pengetahuan semua,dalam UPU aku pilih kos Architecture sebagai first choice. Alhamdulillah jugak sebab result aku dapat jugak melayakkan untuk memilih kos Arkitek ni tapi ada yang kata susah. Any suggestion?