<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
good morning ♥
Posted by Tuesday, 29 May 2012 22:30 with 0 notes | add more notes

holla molla #tiru ayat wanni kejap..dont mad :)
semalam aku tidur dengan lappy tak tutup,,haissh biasa lah tu dengar dengar lagu,,confirm tertidur.Nak buat macam mana suara penyanyi sedap sangat lah tu :p .Hari ni dah hari Rabu,,cepatnya masa berlalu dan hari ni aku sendiri pun tak tahu kenapa aku rasa nak updates je blog aku ni,,bangun bangun dari tidur terus menghadap lappy and sambung kerja yang tertangguh semalam..kerja apa eah??adalah,,nak tahu je,, #just kidding,,semalam saya tengah download lagu tengok tengok saya dah tidur mati dah masa tuh,,sebar sabar -..-.sebenarnya aku rindu dengan classmates aku dengan dormmates aku. =-=" tadi aku saja je nak bukak blog kawan aku,,ye lah lama sangat dia tak updates,,tertunggu tunggu nak tengok dia updates.yeahhh!dia updates,,mata aku nak banyak dah air mata ni,,why?dia cerita pasal kawan kawan dia and dia pun selit selitkan sikit gambar aku dan yang lain masa Hari Guru hari tuh,,seriusly aku rinduu saat tuh :'(


#thanks Yusra sebab dah updates blog awak,,dah lama saya tunggu saat ni(haisshh macam ayat pape ntah :D )


extually aku masih menghitung hari bila nak bukak sekolah.aku dah rindu dengan meja kerusi aku kat sekolahh,,macam mana lah kau sekarang kan?sihat tak lagi er?ke dah patah pun aku tak tahu..kerja khusus sejarah dengan geogarfi belum siap siap lagi.aduyai,,bukak sekolah dah kena hantar #menyampah -..-
Sekarang aku dah masuk tuisyen,,kelas tuh Ya Allah,,bising sangat,,tak boleh nak study..sabar je lah..kalau boleh tukar kelas lain rasa macam nak tukar je,,serabut tau !
esok atau hari jumaat ni aku mungkin akan balik kampung.serius aku rindu nak balik kampung,,dah berapa bulan tak balik kat sana,,miss dengan orang kampung #
budak tuh sekarang ada kat Melaka,,agak agaknya dia buat apa eah?hoho,,aku rindu dia sebenarnya :'(
Lieya Senior me miss you lha sayang,,you buat apa sekarang nim..?eah jangan cakap saya lesbiann .ni adik saya lah,,hoho,,yang kat atas tuh yang betulnya,,A F !me love you ! :')
tuh je nak cerita pasal hari nim,,kbaii

for now aku nak bersiap siap ni,,ye lah belum makan,belum mandi,,hehew 



i feel so worthless -,-
Posted by Sunday, 27 May 2012 06:32 with 0 notes | add more notes

aku tak tahu sebab apa aku tulis tajuk pada entry ni macam tuh.lupakan je :D 
for your information,aku baru je balik dari kem Jambori Jota peringkat antarabangsa.Awalnya hanya peringkat kebangsaan tapi ada lah satu suprised yang memang boleh dikatakan ramai yang tak tahu macam mana boleh dinaikkan taraf tuh.untunglah budak tuh yang dapat cakap dengan orang Indonesia,Filipina,Arab Saudi :D


JOTA?aper tuh?oke aku akan terangkan nya.Jota bermaksud Jamboree on the air dan Joti bermaksud Jamboree in the internet.aku rasa beruntunglah dapat pergi jambori untuk kali ke-2.Bukan senang nak dapat pergi pulak.Aku start pergi kat sana hari khamis.aku baru je balik hari ni.serius memang letih.tapi aku happy tersangat sangat sebab Kelana dengan Pemimpin kat sana memang funny funny gila.apatah lagi cikgu Atiq,pemimpin daerah Setiu mungkin.saya pun tak tahu jugak.Masa kat sana,pemimpin ajar peserta macam mana nak guna woki-toki.korang tahu,first tima aku pegang benda tuh.haishhh,,ketar-ketar tangan aku bila pegang takut salah pergi calling calling polis.hahha..aku belajar macam mana nak guna ayat rahsia atau lebih dikenali "cosign".Nama cosign aku "Foxstrox 16 or F16"masa kat sana hujan lebat gila.Tapi alhamdulillah lah sebab khemah tak bocor.kalau bocor tidur kat dewan pulak la jawabnya.Sabar,,sabar -.-"
Kelmarin aku ada buat explorace.kena lari-lari.aduisshh!lenguh kau tahu sebab nak kejar masa takut kumpulan lain yang dapat tempat first.tapi malang lah sikit kumpulan Foxstrox sebab tak menang.takpe asalkan pengalaman tuh penting. ;)
Masa kat sana,serius aku rasa nak balik je.why?sebab kat sana selama 4 hari sekolah aku tak sentuh nasi pun.kau bayang kan kau boleh hidup tak kalau tak makan nasi?memang lah boleh hidup tapi perut kau confirm dah penggil panggil tuan dia untuk diminta isi. Balik je kat rumah perkara pertama yang mula mula aku sambar makanan lah.ye lah macam tak makan setahun :D


Google Image Result for http://kotisivu.dnainternet.net/tesa55/vasy.jpg
abaikan tempat kat mana dia tidur.asalkan dia comel macam cikgu Atiq :)


p/s: To cikgu Atiq,,thanks belanja saya lencana perhubungan,love you sir