<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
i feel so worthless -,-
Posted by Sunday, 27 May 2012 06:32 with 0 notes | add more notes

aku tak tahu sebab apa aku tulis tajuk pada entry ni macam tuh.lupakan je :D 
for your information,aku baru je balik dari kem Jambori Jota peringkat antarabangsa.Awalnya hanya peringkat kebangsaan tapi ada lah satu suprised yang memang boleh dikatakan ramai yang tak tahu macam mana boleh dinaikkan taraf tuh.untunglah budak tuh yang dapat cakap dengan orang Indonesia,Filipina,Arab Saudi :D


JOTA?aper tuh?oke aku akan terangkan nya.Jota bermaksud Jamboree on the air dan Joti bermaksud Jamboree in the internet.aku rasa beruntunglah dapat pergi jambori untuk kali ke-2.Bukan senang nak dapat pergi pulak.Aku start pergi kat sana hari khamis.aku baru je balik hari ni.serius memang letih.tapi aku happy tersangat sangat sebab Kelana dengan Pemimpin kat sana memang funny funny gila.apatah lagi cikgu Atiq,pemimpin daerah Setiu mungkin.saya pun tak tahu jugak.Masa kat sana,pemimpin ajar peserta macam mana nak guna woki-toki.korang tahu,first tima aku pegang benda tuh.haishhh,,ketar-ketar tangan aku bila pegang takut salah pergi calling calling polis.hahha..aku belajar macam mana nak guna ayat rahsia atau lebih dikenali "cosign".Nama cosign aku "Foxstrox 16 or F16"masa kat sana hujan lebat gila.Tapi alhamdulillah lah sebab khemah tak bocor.kalau bocor tidur kat dewan pulak la jawabnya.Sabar,,sabar -.-"
Kelmarin aku ada buat explorace.kena lari-lari.aduisshh!lenguh kau tahu sebab nak kejar masa takut kumpulan lain yang dapat tempat first.tapi malang lah sikit kumpulan Foxstrox sebab tak menang.takpe asalkan pengalaman tuh penting. ;)
Masa kat sana,serius aku rasa nak balik je.why?sebab kat sana selama 4 hari sekolah aku tak sentuh nasi pun.kau bayang kan kau boleh hidup tak kalau tak makan nasi?memang lah boleh hidup tapi perut kau confirm dah penggil panggil tuan dia untuk diminta isi. Balik je kat rumah perkara pertama yang mula mula aku sambar makanan lah.ye lah macam tak makan setahun :D


Google Image Result for http://kotisivu.dnainternet.net/tesa55/vasy.jpg
abaikan tempat kat mana dia tidur.asalkan dia comel macam cikgu Atiq :)


p/s: To cikgu Atiq,,thanks belanja saya lencana perhubungan,love you sir