<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
lama gila tak updates
Posted by Sunday, 15 April 2012 03:47 with 0 notes | add more notes

lama kan saya tak updates?aku tahu aku tahu.kasihan korang masuk blog aku tetap je post lama yang terlekat kat blog aku.oke oke.hari nim aku updates blog.suka lah tuh,suka lah tuh.kembang hidung 10jam.semalam letih gila.tahu kenapa?aku pergi seminar Staright A PMR kat kolej TATIUC kat kemaman.happy tak?happy tak?itulah persoalan yang bertubi tubi geng buddies aku kasi aku.alahai,,nak jawab apa?nak jawab apa?"oke lah seminar tuh,,boleh tahan"tu aku bagi jawapan kat geng aku.rasa kelakar pulak teringat dengan seminar tuh..apatahlah lagi masuk dekat slot Sains.makk aii!aku rasa nak lempang je cikgu.eah,,eah tak baik tak baik tuh.kena hormat lah sayang nanti semua yang dia ajar tak berkat nanti.tak nak aku!nanti exam ternganga nganga mulut tengok kertas exam.tu lar kutuk sangat cikgu kau!padan muka ! :p

balik kat paka lambat gila kau tahu,sampai kat sini nak dekat 7 lebih tuh.tunggu ayah aku lambat datang.haiii,,sabar je lah sayang.budak tuh bila aku cakap yang aku tengah tunggu ayah aku,,,bukan main laju lagi kaki dia jalan kat sekolah,tapi sayang sangat kan,,sebab apa?masa dia sampai kat sekolah aku dah balik dah.tepat tepat aku sampai kat rumah aku..hahah..sorry pak cik !tak sempat nak jumpa.hari ni tak masuk lagi hostel.malam ni baru nak pergi.mungkin minggu ni tak balik.so,,jangan cuba cuba rindu kat aku eah.oke aku perasan lebih# oke lah mahu bersiap pergi hostel dulu.kbaii ! ^^"