<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
SEGMEN ;let be friend by sandra
Posted by Friday, 16 March 2012 20:57 with 3 notes | add more notes

      
hari ni saya dengan ikhlas hatinya nak join segmen dari seorang rakan blogger cik Sandra.dia sendiri truun padang cakap dekat saya suruh masuk.kiranya tawaran la tuh kan?kan?oke tanpa meneruskan masa,,jom cepat kita tengok rules dia

follow blog cik Sandra untuk ketahui perkembangan selanjutnya pasal segmen ni
buat satu entry tajuk "let be friend by sandra"dan tulis "nama glamour korang",'umur" dan "5perkara yang paling digemari"
copy banner kat atas dan link kan semula di entry ini 
lastly,tag kepada dua kawan korang dan pastikan diaorang tahu

mudah je kan?
okay perasan tak dia punya rules suruh kita tulis nama glamour kita,umur dan 5perkara yang digemari.oke2,,
nama femes                   --->Azlyn or Nas'z Lyn
umur                             --->15 tahun
5perkara yang digemari --->*lepak dengan kawan kawan bila holiday
                                           *menghabiskan masa dengan updates blog dan online facebook
                                           *dengar lagu sorang sorang dalam bilik
                                           *suka dengan kucing (walaupun tiada kucing di rumah -,-)
                                           *suka bergambar 
now nak tag kepada dua buddies saya
--Nur Syazwani
--Aien Shitobi


oke,,dah selesai :D