<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Posted by Friday, 17 February 2012 04:06 with 0 notes | add more notes

hyep semua.oke oke.mahu cakap sedikit.ini adalah blog terbaru saya.hahah.dulu yang youareappleofmyeyes.blogspot.com/.bukan saya tukar link or whatelse.entah lah hari ni rasa macam nak buat blog baru je.taddaaa!last last dapat jugak kan?apa kata korang?cantik,cute,hudoh atau apa?bagi saya saya dah cukup berpuas hati.bayangkan lah saya dari petang tadi mengadap dekat komputer ni semata mata nak buat blog ni.saya guna tuto dari Kemetot Chomel dan Lyssa Faizureen.kebanyak tuto dia semua menjadi.oke header saya ambil dari Anis.thanks for all yup.oke akhirnya selesai jugak kan saya edit blog.oke oke saya akui blog ni nampak serabut kan?ala mengaku je lah.i dont care la.asalkan saya bahagia je kan?
                              
nanti fikir fikir lah nak updates yang mana kan?saya rasa macam nak delete je blog yang lama tuh.but sayang pulak kan.lenguh lenguh edit.tapi..err tak tahu lah sayang.fikir lain kali lah pulak.hope you enjoy this blog oke?serius saya jeles tengok blog kawan kawan saya.nampak cantik sangat sangat.dengki tau!tak pe lah tak kisah apa pun.asalkan saya dah berpuas hati dengan blog yang saya design seorang diri ni kan?asyik asyik pink je background.ye memang diakui.tadi pun mula mula nak buat warna putih je.nampak simple sikit kan.tapi ala macam mana nak cari header pulak kan.masa tengah cari freebies jumpa header ni.serius comel sangat sangat.so tanam semula la nak buat warna pink.ahh..tak kisah la semua tu.