<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Idea tak datang. Nak buat macam manee.
Posted by Thursday, 13 September 2012 20:51 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum dan hello :D


Dalam kesibukan study dan study tanpa tak tahu masuk atau tak,baru hari ini tergerak hati nak online twitter,nak updates blog yang dah lame berhabuk dengan post pasal Ramadhan. *tiup habuk kuat-kuat* Now,blog dah clean dengan entry baru.Betapa sibuk nya saya ni disebabkan minggu ni adalah exam tambah nilai.Our examination is OVER!Yeahhhh!Bercerita pasal puasa teringat pulak pasal Raya.Raya tahun ni tersangat teramat ter apa lagi tak best.Mungkin sebab saya dah meningkat remaja or disebabkan virus PMR semakin merebak dalam diri?Gambar pun tak berapa nak snap.Kakak saya jerr yang biasa ambil gambar dengan cousin-cousin yang lain.Kesian saya dan saya lha yang terlalu dan terlalu jelous.Sebab tuh lha saya  lansung tak updates pasal raya.Tersangat lha jelous bila baca entry kawan kawan pasal raya,raya dan raya.Lol.Bila diceritakan pasal exam pulak,tambah nilai lha bagi saya exam yang paling gila yang pernah saya jawab.Soalan yang dibuat dari jabatan negeri memang terbaik lha.Susah ke tahap gaban pulak.Result mungkin teruk kut.Harap-harap tak jadi macam tuh lha.Aminnnn-aminnn.PMR tinggal 17 hari lagi dari sekarang bila tolak cuti itu cuti ini.Senang senang semua cuti lah.17 hari lagi?Gila !

Teringat pasal hostel.Sekarang dah banyak problem yang menimpa.Alamaknya semua problem bertindih sampai dah jadi macam gunung ganang dah.Masalah tuh masalah ni memberatkan kepala saya yang dah diberatkan dengan study study dan study.Ya Allah harap harap lah tahun ni tak jadi macam yang berlaku pada 4 tahun yang lalu.Bila teringatkan peristiwa yang berlaku pada 4 tahun lalu,memang tak boleh tidur lha saya jawabnya.Seram sejuk :/
Walaupun sekarang dah nampak tanda tanda macam tuh akan terjadi.Tak salah kan kalau kita berdoa ramai ramai harap perkara macam tuh tak kan berlaku .Diri sekarang nie tersangat sangat lah frust dengan semua ni.Entah lah teringat kejadian tuh.Geli rasanya.Yekkkks !

I just think when i can sleep like that. I really miss -.-