<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
20/1/2013 - 24/1/2013 :)
Posted by Thursday, 24 January 2013 07:08 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum to all reader. Hari merupakan hari yang terpenting kan bagi umat Islam seluruh dunia. Why? Hari ni merupakan hari maulidur rasul. Salam maulidur Rasul to all muslim. Oke,nak cerita sepanjang 4hari yang bagi saya merupakan detik detik yang paling best dalam bulan januari ni tahun 2013 ni. Oke lets we go. :)

First,20/1/2013
Hari tuh merupakan hari paling sedih dan sayu untuk geng kitaorang. Guess what? Wanni and Tikah dah already nak pergi sekolah baru mereka. Opss ! Bukan sekolah but kolej . Sorang pergi Kuala Terengganu,sorang lagi pergi Tanah Merah,Kelantan. Jauh sekali dari kitaorang. Disebabkan hari tuh merupakan hari last kitaorang together 10orang,wanni buat some party maybe or mungkin majlis perpisahan kami. Some pics yang nak kongsikan sama sama dengan korang semua.

Enjoy !

Yusra sibuk guna facebook memanjang. 

Wawa,Pie and Dee :)

Dua orang yang memang gila bergambar. Shut up ! :x

Tak tahu nak tengok camera yang mana satu. Lol. -__-

With wanni. :')
Lastly,we :)

21/1/2013
Setelah ketiadaan Wani disekolah sememangnya kelas menjadi sunyi sepi je. Lol. Sedih takdee dia. *lap air mata Big buddies pun ternyata nyata pindah jugak dalam smkp. Sedih jugak lah tak boleh gila gila dengan dia dalam kelas. Firah tak jadi pindah pergi teknik sebab apa entah. Alhamdulillah. ;') Tapi siapa yang sangka kan? Tanpa khabar berita AF pun pindah jugak tanpa pengetahuan sesiapa. Terasa kekecewaan jugak lah dalam hidup eh. Errr,sabar je lah. --"

22/1/2013
Terasa tiada apa apa kisah menarik yang terjadi hari itu. Lol. :/

23/1/2013
Happy sebab esok cuti sempena Hari Maulidur Rasul. *joget joget

24/1/2013
Hari yang paling awesome maybe dalam hidup saya. Guess what? Actually,today is my birthday yang ke 16 tahun. Alhamdulillah,Allah masih memberi saya peluang untuk hidup di tempat singgahan sementara ni. Tadi pergi lepak lepak dekat pantai. Plannya dekat Vico,last last tak jadi. Nak lepak kat tepi pantai even ombak memang kuat gila tadi. 

They <3




Thanks to Syakir for this cake. Gila sedap. :D

Diorang tiru gaya Usein lagi. Hahahah.

Oke,dah tak tahu nak tulis apa lagi. Otak dah jadi kosong kosong. T.T Kesian saya. Hahahaha. Tahun ni takdee perarakan untuk Maulidur Rasul pun yang ada just ceramah. Tak tahu nak datang or tak. tapi nak tengok Yusra dengan Aini koir kat atas pentas. Macam mana lah suara diorang eh. Hehek. ^^" 

Salam Maulidur Rasul to all muslims. May Allah bless you. :) Thanks for wish my birthday.