<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
No tittles.
Posted by Thursday, 17 January 2013 20:24 with 0 notes | add more notes

                                        Hell Yeah

Assalamualaikum for all reader. And tak lupa jugak salam jumaat untuk korang. Hari ni terasa nak publish post baru pulak setelah beberapa hari idea tak datang. Bukan sebab tuh jugak,homework yang cikgu bagi pun banyak gila dah macam bukit je. Thanks for teacher because do this to me. T.T Even homework masih tak siap. Its oke ada banyak lagi masa. Time to rest now.

Post kali ni pasal apa? Errr,saya sendiri pun tak tahu apa punya tajuk untuk entry ni. Just pandai menaip untuk menceritakan pelbagai moments yang berlaku sepanjang tahun ni. Alhamdulillah,saya masih lagi dapat menghirup angin Allah ni. Syukur Alhamdulillah. Minggu depan? Minggu depan mungkin jadi minggu yang paling sedih disebabkan ramai kawan kawan yang pindah pergi sekolah lain. Takleh dah nak gurau gila gila dengan diorang. I always miss mereka semua.

Lagu blog tukar sekali lagi. Mungkin sebab saya rasa lagu tuh banyak ada kaitan dengan saya. Maybe? Hehehe. Tak nak ingat semua tuh. Buat sedih je. :') Guess what? I'm win giveaway last weekand. Alhamsdulillah. :D Tak caya rasa bila tengok nama saya ada dekat senarai pemenang. Even just dapat voucher RM10. Its oke lah. Masuk kali ni dah dua kali menang giveway. *tepuk tangan. Voucher tuh dapat guna bila bila pun. Bila pergi dekat page dia banyak gila baju baju yang awesome gitu. Handbag pun ada jugak. Nak cakap mahal tak lah jugak. Boleh lah tahan. Handbag kat sana pun cantik cantik je. Ada jugak pasang niat nak beli handbag kat sana sekali guna voucher tuh tapi tak tahu lagi. --"

Apa kaitan pic kat atas dengan entry kali ni? Entah jugak lah jawapannya. Tadi tengah godek godek search gambar kat weheartit pastuh terjumpa gambar tuh. Tetiba je letak dalam tuh. LOL.
My big buddies pindah jugak sekolah akhirnya. Dulu cakap tak nak. Sedih kau apa tahu. :'( Now alone again. Huwaaaaaaaaaaa. Sabar je lah. Nak buat macam mana lagi kan?

Wish for my birthday;-
  • Hope dapat dimurahkan rezeki
  • Segala dosa yang lalu diampunkan oleh Allah
  • Hidup lebih diberkati dari tahun tahun yang lepas
  • Dapat phone baru. Maybe? -,-
  • Dapat hadiah banyak banyak
  • Dapat handbag baru :D
  • Dapat jam baru
  • Dapat sambut birthday party dengan family
  • Dapat sambut birhtday party with him

 Tahun ni ada Jambori Sempadan Thailand dekat Kedah. Hope sesangat saya terpilih sebagai wakil sekolah. Kena rayu rayu depan cikgu nampak nya kali ni. Hahahah. First time maybe bagi saya Jambori sejauh tuh. Biasa kat Terengganu je. Bosan dah ambe. T.T
Tahun ni hajat nak masuk kawad kaki lagi sekali. Sayang lah ada skills tapi simpan je. Rugi rugi. Tapi tak tahu lah sempat ke tak. Mungkin dapat pindah kat sekolah Aizek. Entah lah. Kadang kadang rasa macam nak pindah sebab I'm really really hate with my classmates,tapi kadang kadang sayang dengan kawan kawan kat sini. Entah lah. Buntu mikir kan nya.

Rindu time ni. Prepare sebelum masuk padang kawad kaki. :')