<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
GIVEAWAY BY SAYAIYLIA LADY'S CABINET SHOPPE
Posted by Tuesday, 18 December 2012 00:14 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum to all reader and cheer semua okay. :)

Hari ni dah 18/12/2012. Ini bermaksud esok saya akan melangkah kaki masuk ke sekolah untuk pergi ambil result PMR. Wish luck. Lol,apa yang merepek ni. --" Hari ni tergerak hati nak join sekali lagi give away even dah join tapi tak menang. :( Orang cakap usaha tangga kejayaan kan? Fighting !

Bismillahirahmanirahhim,

                                                    
Klik banner di atas untuk join give away :D

Now ada syarat untuk join give away

  • Wajib buat post bertittle GIVEAWAY BY SAYAIYLIA LADY'S CABINET SHOPPE
  • Wajib tag dua buddies anda untuk sertai give away ni
Apa yang gila ialah :-

*Setiap peserta yang join give away ini akan diberikan VOUCHER RM5.00 dari Iylia untuk SHOPPING di LADY'S CABINET SHOPPE*
Warning!
Cara nak tebus voucher tu dengan menghantar mesej kepada Lady's Cabinet Shoppe dan pastikan berserta dengan link entry give away korang sebagai bahan bukti yang korang memang turut join give away ni. :)

Contest bermula pada 11/12/2012 dan akan ditutup pada 10/1/2013. Lama kan? So korang ada masa nak join. :)

Tag my buddies :-

  1. Bulat
  2. Yusra Hanim
  3. Farrah Hanum
  4. Aisyah Bakar
  5. Nur Syahira 


Done. :*