<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
TWITTER kena HACKS!
Posted by Tuesday, 17 July 2012 23:45 with 0 notes | add more notes

Hello to our bloger member.
Rasa sedih sangat hari ni.Entah beruk mana yang dah pergi HACKS twitter saya.Baru je buat twitter tuh dah nak kena buat balik.Ish-III.Baru je nak menceburi laman sosial twitter pulak.Siapa lah yerr yang baik hati sangat tolong hacks twitter saya ni.Dah banyak kali masukkan semua password yang biasa saya guna tapi lansung tak jadi.Dah sah-II twitter saya dah kena hacks.Manusia,manusia kenapalah baik sangat ye.Saya berdoa agar awak kena balik.Padan mukeee ! :p
Oke malas nak cerita pasal ni.Mengumpat pasal dia saya pulak yang dapat dosa.
*Astragfirullahadzim :/*
                                Facebook

Seminggu ni susah sangat nak jumpa budak tuh.Dia ada kem Pmr.Walaupun kat sekolah saya sendiri tapi susah sangat nak jumpa.Jumpa kat tuisyen mana ada tegur.Senyap macam batu je.Errrrr,feddup jugak sekali sekala kalau macam nie.Harap saya sabar je.Oke seriusly saya rindu dia gila.Rindu sangat-sangat.Balik pun sekarang dah tak sama.Selalu kena tinggal sorang sorang.Sedih!Takpe-II.Kan kata dah biasa.Sabar ye Nas'z Lyn.Oke I'm try to be strong this time.Hari ni saya tak pergi sekolah.Mujur papa saya tak marah tau.Yelaaa kalau saya pergi pun bukannya menghadap kat buku pun.So?Buat apa nak pergi kalau duduk dekat padang tengok orang berlawan sukan.Buat hangus kulit je.Dahlah dah gelap sebab kawad.Taknak lah tambah tambah lagi.Now saya tak sabar dapat necklace dengan cincin yang tempah dekat A Fashion Story.
Dah lah updates blog.Dah tak tahu nak taip pasal apa lagi.

Now mahu pergi solat Zuhur dulu (: