<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
5 August 2012 *TRIAL PMR*
Posted by Thursday, 5 July 2012 09:03 with 0 notes | add more notes

aku dah rindu dekat blog aku ni.Lame dah tak updates post . Kasihan dekat blog aku -.-"
Tittle kat atas mengejutkan semua pelajar Pmr kan? Betul tak? Betul tak? Oke, aku pun sama naik jugak. Berdebar dah tahap gila babi dah ni.Sebelum tuh,kelmarin ada majlis temu murni bersama penjaga.Oke,ayah aku datang.Result aku? Tak lah bad mana.Tapi bad lah jugak.Aku tak nak list dalam blog ni. Maluuuuuu! For now,aku ada kem 3 hari berturut-turut kat sekolah. Aku terpilih dalam senarai pelajar elit krk tahun ni. Tahniahhhh! :p Sekarang dah pukul 12 malam. Baju sekolah belum gosok lagi. Errrr! =_=" Actually aku malas gilerrrrrrr nak pergi tau. Tapi harap jerrr aku ni dah sedar yang Pmr dah nak dekat. 5 August ni dah trial. Hope lebih baik dari result hari tuh.. Aminnn.. Aminnnnnnn. Ramai cikgu yang cakap soalan trial lebih susah dari yang sebenar dan bla bla bla bla. Oke aku dah mengarut. Tak tahu nak tulis apa lagi. By the way my sister pun nak guna lappy. Go to sleep (:

Axddfv2cqaaaywp_large