<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
this sunday is exam !
Posted by Thursday, 29 March 2012 08:29 with 0 notes | add more notes

hari ni baru je balik dari Kem Kepimpinan Pengawas Sekolah dekat Marang Village,Marang.letih tau?bawa beg berat berat dah la kena balik sorang,haiyoo..saya tak kisah sebenarnya.saya updates blog bukan nak cerita pasal kem yang tak berapa best tuh.saya nak cerita yang hari Ahad ni saya dah kena FIGHTING!sebab apa ye?sebab saya dah exam OTI 1 dah!arghhh!awal nya masa berlalu.hari sabtu ni ada kelas pulak -,- pengetua cakap OTI 1 kali ni dia nak tengok gred markah dalam tingkatan.and kalau saya terdiri dalam golongan kelas KRK(Kelas Rancangan Khas)dia akan naik kan..naik kelas lagi?arghh!nak ke tak nak?nak ke tak nak?tak tahu la =_=" sob sob!sedih sebab sayang gila kelas 3Amanah.sabar jeelaaa,,serius takut result teruk la.harap harap tak jadi macam tuh la.InsyaAllah,,exam tahun ni soalan bukan sekolah yang buat tapi JPNT(Jabatan Pelajaran Negeri Terengganu)harap harap tak lah susah mana.,,budak form 2 and 4 dia exam.tapi disebabkan ada yang sesetengah kena pergi kem pegawas kat Marang tuh,,dia kena exam kat sana pukul 11 hingga pukul 12.30.err kasihan korang :p

tiada lagi FACEBOOK!hahah..boleh percaya ke?kita tengok jelaa kan?saya tak akan updates berbulan bulan.tak ada orang yang rindu saya kan?tak ada kan?hahah,,saya rasa macam ada je sebab tadi kan saya online kejap facebook pastu kan ada lah sorang buah hati saya tuh tulis kat wall saya lah.dia tulis I miss you,,LOL,,saya miss dia lebih lagi lah T.T ,tapi kan saya sekarang dah private wall saya la sebab,,sebab,,tak tahu la.jangan ditanya sebab saya tak akan jawab.oke oke,,doakan saya boleh jawab exam molep molep neh ! byep