<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Perkhemahan Pengakap Sempena Maulidur Rasul :)
Posted by Monday, 4 February 2013 02:26 with 0 notes | add more notes

Assalamualaikum to all reader.
Seperti biasa,bila masuk bulan baru mesti wajib kena ada post baru. Tak lepas tangan nak updates blog lah katakan. Heheheh. Gelak gelak. ^^

Hari jumaat yang lepas,done preparing barang barang nak pergi khemah. Guess what? Kitaorang khemah dekat telaga batin. Ohhh god,I got very got boring yang teramat amat sangat sebab dah banyak kali pergi khemah kat sana. Seriusly. -,- First time pulak ajak Deana dengan Aini pergi khemah. Ingat Aini dah tak nak pergi,tapi alhamdulillah tergerak jugak hati dia nak teman saya bila Azyan tak jadi nak pergi. *chicken dance :D

                                    
Hello,telaga batin. :D

Dengar ceramah. Tak sangka jumpa Erna,budak sedorm tahun lepas kat sana. :D

Tengah tunggu untuk pergi berarak. :D

 After berarak. Letih gila. :/

With pengakap kelana udara. :D Jeles tengok baju seragam dia.

With abang abang kelana pengakap udara. Mohon jeles. :D



At dewan. Tengah dengar ceramah pasal pengurusan jenazah.

With Azizi from Hulu Terengganu. :)

 Selesai turunkan khemah. :)

Tengah tunggu bas sekolah Aizek datang.

One,two,three Smile ! 

Busu,orang paling gila gila. He very friendly. :)


Actually masih banyak lagi gambar yang tak di upload. Banyak gila. Lenguh nak tunggu loading. =,= 
Firstly,yang paling kelakar pergi sana masa first day nak tidur. Disebabkan Aini tak leh tidur,habis semua orang dia kacau. Kacau macam mana? Guess what? Masa kat ppd Dungun kitaorang ada ambil makanan budak laki. Jahatkan? *gelak evil :P 

Kat sana ramai gila jenis yang friendly. Ada yang lawak,masa lepas habis perasmian adalah budak laki tiga orang tak pasal pasal kasi bunga. Malu gila weh. Control malu* 

Lepas sampai kat ppd Dungun,kitaorang terus pergi jalan kaki nak isikan perut. Hajat nak pergi pizza. Last last tak jadi sebab nak saved bajet. Sabar je laa. Tapi sedih gak,sebab budak laki sekolah kitaorang tak dapat join. :(

Lastly,dah tak tahu nak tulis apa lagi. Idea dah kosong.