<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Esok dah puasa.
Posted by Thursday, 19 July 2012 21:45 with 0 notes | add more notes

Hello to our blogger member.
Esok adalah hari yang paling dinanti nanti kan setiap orang Muslim kan?Esok dah puasa.Oke confirm rindu nak makan dalam kelas sama-sama.Confirm akan terliur tengok budak Cina bawak air masuk dalam kelas.Confirm ada jugak barbie-barbie doll yang tak puasa esok.Real?Oh My English*

Nak kasi sedikt WARNING-UP untuk korang sepanjang menjalankan ibadah khusus nie.
*Niat Ikhlas (niat tuh kena ikhlas kerana Allah baru dapat pahala extra kan)
*Taubat(setiap malam kena buat baru kita tak lupeee kita ni cuma ciptaanNya)
*Menjaga masa dari sia-sia(Eh,macam mana tuh?Oke,kita kenalah jaga dari tengok benda yang tak berfaedah,benda maksiat or other else *Oh My English*)
*BACA AL-QURAN! (Jangan tinggal walaupun sehari)
*Makan biar sederhana (Makan untuk mengalas perut sudahlah,jangan sampai tiga pinggan nasi korang ambil.ish-III)
*Beli makanan untuk keperluan sahaja (Kalau pergi bazar Ramadhan macam nak beli semua makanan yang ada kat sana kan?)

Saya rindu bersahur untuk hari pertama kat rumah.Biasanya puasa dekat asrama.Now,tak tahu lah dapat puasa ke tak kat asrama.For your information.twitter saya dah dapat buke balik.*Alhamdulillah lah.Now follower pun dah semakin meningkat.Thanks yerr.Rindu nak berbuka sama-sama dengan kawan.Rindu malas nak bangun sahur sebab ikut kawan.Rindu nak solat terawih sama-sama dekat surau.Rindu jalan sama-sama pergi beli makanan kat bazar Ramadhan.Rindu kira jam pukul berapa nak berbuka.*Rindu dengan semuanya.*Semuanya :/

Anyway my July wish is:-

1-Allah always bless me,my family and my friends
2-Add height,lose weight
3-get full fast and no need to replace it.
4-Get more A's in this exam (Oh My God!)

                         sail away with me.

That's all for now.Selamat menyambut Bulan Puasa Al-Mubarak :D