<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
trial exam dah habis.
Posted by Thursday, 2 August 2012 06:39 with 0 notes | add more notes

Karla Alarcon


Hello readers.Oke,hari ni hari keberapa dah kita puasa.Sory malas nak kiree.Hari ni boleh tarik nafas puas-puas sebab dah habis exam trial.Soalan macam soalan addmath je tau.Oke saya mengajim.Soalan exam trial serius susah gila.Tuhlah tak study sangat sebelum exam.Nanti menyesal padan muke.Result kali ni entah OK or KO.Harap harap lebih baik dari result yang lepas.Permainan gilerr antara saya dan AF.Game apee pulak kitaorang main?Kitaorang main result sape lagi gempak dapat cadburry.Hihik.Oke saya harap saya menang. :D

Wish saya untuk tak payah ganti puasa tak ditunaikan jugak.Sedih sedih sebab tahun depan kena ganti balik puasa yang tinggal tahun ni.Kesiann kat saya kan?Back to topics,subjek Bahasa Melayu saya buat karangan sampai 300++.Oke terkejut jugak mase tuh.Yelaaaa kalau idea dah datang kena guna lah takkan nak lepas jer kan.Saya tiru tak mase exam?Benda tuh tak boleh lari lha dalam hidup saya.Maaf lha budak bijak pun tiru apatah lagi budak yang tahap pemikiran macam saya ni kan.Sejarah saya puas hati gilerr jawab semalam.Mujur lha banyak study sejarah tingkatan 1 dengan 2.Tapi sedih lah sikit sebab ada satu soalan saya tertukar.Haisshhh.Sabar je lah.Nanti lepas raya,dah periksa yang sebenar dan kitaorang MERDEKA dah masa tuh.Yeaahhhhh!Tak sabar nak tunggu saat tuh.

Please doakan saya dapat result yang boleh dibanggakan (:

#Oke dah tak tahu nak updates blog pasal apee lagi.Saya bukan seorang yang pandai mengarang tau.
 That all for know. Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak ^^"