<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
10 Malam terakhir .
Posted by Friday, 10 August 2012 01:45 with 0 notes | add more notes

Hello our bloggers.
Pejam celik-pejam celik dah 10 malam terakhir bulan puasa dah. This is mean dah nak masuk malam Lailatulqadar.Alhamdulillah.Hari ni rasee letih sangat.Entah kenapa.Tadi hanya bersahur dengan segelas air Horlick je. Tak makan pape-pape.Hari Raya dah nak dekat.Tak sabar nak tunggu saat dengar takbir raye.Semalam saya tak dapat pergi masjid.Ruginyee saya ni kan. Takpee lha takderr rezeki lha tuh.Tahun ni korang balik kampung untuk beraye sakan tak?Saya semestinya pulang kampung kesayangan saya tuh dekat Kelantan.Ayah cakap mungkin hari Khamis or Jumaat balik.*Lambat nye nak tunggu hari tuh tiba.*Semalam sepatutnya saya pergi berbuka puasa dengan kawan-kawan dekat FoodCourt. Tapi tak jadi sebab Yusra tak dapat pergi.So,kitaorang tunda. Kitaorang buad hari Isnin ni.InsyaAllah jadi dan saya pun dapat pergi.Yusra tak dapat pergi sebab mak dia sakit.Kasihan Yusra. Dah planning nak makan apa,nak pakai baju apa,nak pergi pukul berapa tapi tak jadi.Sedih-sedih.Takpee lah nak buat macam mane lagi kan.Takdeee rezeki lha tuh semalam.Sebelum tuh,minggu lepas kut,tak ingat dah hari ape,budak-budak tuisyen pun ada buad majlis berbuka puasa kat Medan Ikan Bakar.Actually,saya sebenarnya dijemput tapi saya tak pergi sebabnya entahlah.Saya tak tahu kenapa saya tak nak pergi.Mungkin saya boleh agak ayah saya tak bagi.Actually,hari Isnin ni last nak buat berbuke puasa ramai-ramai. Hari lain tak boleh dah lha sebab Aini dah naik flight pergi Indonesia hari Selasa nie. Yusra pulak hari apee ntah dah balik Thailand kut or Besut.Entah lha saya dah tak ingat dah. ^^"

                                   Teens Life ✿, about the exam, LOL, not true at all.
Minggu nie dah dapat tahu result Trial PMR.Sedih gak lha sikit sebab saya harapkan dapat 4A tapi just dapat 2A jerr exam kali nie.Takpee lha rezeki setakat tuh je.Alhamdulillah lha.Alhamdulillah sebab result tak lerrr seteruk mana.Tak ada lha pen merah nanti dalam buku rekod. Yeahhhh! Saya still lagi tak ada subjek yang FAILED!!Terkejut beruk lha saya nanti kalau ada pen warna merah dalam buku rekod.First time saya dapat A dalam Pendidikan Agama Islam.Syukur kehadrat Ilahi. :D
Yang lain saya tak nak cakap lha.Setakat atas tong semuanyaa,tak perlu dibanggakan.Nanti balik kampung mesti adalah yang tanyee "Trial dapat berapa A?". Arggghhhh! Malu lha nak cakap. Lega sangat bila dapat tahu Mathematics dapat B.Oke lha tuh dari dapat C selalu.

Oke setakat ni jelahh updates blog.Kalau tak updates nanti takdee orang nak singgah pulak kan.*Bajek da yang jenguk blog dia.*
By the ways,Selamat Hari Raya Aidilfitri semua. :D