<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Result PMR
Posted by Wednesday, 19 December 2012 08:57 with 0 notes | add more notes



Hellooo our reader and cheer semua. Hari ni sekali lagi updates blog. Sekarang dah jadi semakin rajin nak cuci blog dengan post yang baru baru. *tepuk tangan

Semalam,lansung tak dapat nak tidur sebab fikirkan macam mana result keluar nanti. Tuhan je yang tahu macam mana perasaan takut tuh semakin menebal dalam diri. Ya Allah,sabar je. -,- Terfikir mungkin tak dapat A terus. Semua tuh atas kuasa Allah belaka. Manusia mampu merancang tetapi Allah yang tentukan. Even kita dah belajar bersungguh sungguh tapi hubungan kita dengan Pencipta tak kuat,kemungkinan kita tak kan berjaya kat di dunia apatah lagi kat akhirat sana. SubhanaAllah. 

Pagi pagi dah terbangun. Tidur macam tak tidur je. Terfikir result sekali lagi. Macam mana result aku kali ni? Lebih baik atau lebih buruk. Takut lagi. Saya hanya memakai tshirt dan seluar jeans je nak pergi ambil result. Itu kehendak Si Aini. Pukul 10.30 kitaorang dah pergi. Ramai yang datang sekali dengan family ada. Saya dengan Bulat mahu menebalkan muka sebab orang lain semua pakai baju kurung. Takpee takpeee,kita ada geng. Fikir macam tuh. Last last Si Aini sendiri pakai buju kurung. Ohhh,sakit punya hati. --" Wanni dah mintak nak balik sebab nak tukar baju kurung. Malu katanya. Tergelak sorang sorang. Apa yang aku kisah. Biar je . Famous sikit kan ? :p Hahahaha. Pagi tadi hujan lebat sangat. Sejuk menegak kan bulu roma yang dah sedia tegak disebabkan result tuh. Errrr,macam mana agak nya? Fikir sekali lagi. 

Masuk dalam dewan,kena dengar cikgu bagi ceramah. Kita orang bukan nya dengar pun. Ibaratkan masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Hanya tahu ketawa ketawa dan ketawa. Bermulanya bila nak sebut calon PMR 2012 yang dapat straight A. Semua senyap. Kita orang tetap bising sebab dah tahu tak kan ada nama kitaorang dalam senarai tuh. Berangan lebih. -,- 7A pulak diumumkan. Kitaorang bising jugak tapi bila 6A diumumkan,semua nya senyap. Why? Kitaorang satu geng memang target dapat 6A. Yang sedih nya dalam geng kitaorang ramai ramai just dua orang je yang dapat 6A. Oke,nak nangis. :'( To,si Aini yang kerja mengenat orang dan my big buddies Congrat untuk korang. :') 

Lepas 6A habis diumukan,makna nya yang lain pergi dekat guru kelas mintak result. Farah tarik tangan saya. Katanya tak sabar. Punya semangat pergi awal awal,budak laki dulu yang dapat result. Takdeee nya nak beratur bagai macam budak sekolah menengah. Cikgu panggil nama saya. Ahhhh! Terasa mahu pengsan kat situ. Tak sanggup nak dengar. Satu satu cikgu kira A saya. Mak aiii! Mesti sikit ni. Guess what? Alhamdulillah,I got 4A. in PMR. Alhamdulillah sekali lagi. I got A in Bahasa Melayu,Bahasa Inggeris,Pendidikan Agama Islam dengan Kemahiran Hidup. Alhamdulillah sangat sangat. Allah dah perkenankan doa saya untuk dapat result yang agak cemerlang. Terima kasih,Ya Allah. :')

Budak baru habis ambil result PMR. :*


The End. :*

  • Thanks to cikgu,kawan kawan terutamanya Haziq sebab tolong ajarkan aku sebelum PMR lagi. Thanks for my parents atas didikan sehingga aku dapat merasai kejayaan yang selama ni aku inginkan.