<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5310934237022912015\x26blogName\x3dMistletoe%23\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://inaslyn.blogspot.com/\x26vt\x3d2015778553241366865', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
You are at inaslyn.blogspot.com.
It's a place for me to update my post everyday.
Always remember to follow my rules while you visiting my blog.
Do not take anything that does not belongs to you.
Leave beautiful smile before you leave my page and do follow my blog to subscribe for my latest update. I will appreciate it.Thank you
Lastly, enjoy your stay.

Naslyn's Profile
I prefers to be called Azlyn Syazlien or Naslyn. No other any name. Will not be accepted if you call me using other name nor spell my name wrongly. ^^
I born on 24 of January in Kubang Kerian,Kelantan since 18 years ago.I was born to be one of King Scout in Malaysia
I love my family, boyfriend, friends, music, net, movies, campings and many more.
Click here for more..
Life.
Daisypath Happy Birthday tickers

Social Network
Since I really lazy to put tagboard on my blog so all visiter can going to add and follow me on my Facebook and my Instagram. Have a nice day !


FACEBOOK: https://www.facebook.com/iNaslyn


INSTAGRAM: https://ww.instagram.com/Naslyn_
Kelas apa tahun depan?
Posted by Thursday, 27 December 2012 10:00 with 0 notes | add more notes

Hello for our reader. Hari ni terasa nak jadi burung hantu sekejap. *biar pun setiap hari. Tadi tengah best layan cerita My Daughter The Flower,tetiba je ada satu text masuk. My big buddies rupanya yang text. Terasa nak dapat sakit jantung je tadi. Why? He told me that I learn Kimia bla bla bla for next year. Makk aiii ! Terkejut seperti beruk jugak lah tadi. Lepas beberapa minit,Si Aini pulak yang hantar. Gelisah hati kuuuuu.
 Tadi baru je godek godek dalam blog sekolah. And terpapar seluruh nama budak yang ambik PMR bulan 10 hari tuh. Search satu satu. Dan AF and big buddies still satu kelas. Oke terharu*

Tunjuk gambar besar besar sebab nanti jadi macam kabur. Entah kenapa tadi nak printscreen tapi tak jadi jadi jugak. Memang shit betul lah. Oke,nangis*

Result aku ni teruk sangat ke sampai kena duduk kelas 4B? Ohhh,mummy ! Tak nak duduk kelas tuh sebab semua budak laki nakal nakal. Boleh jadi bahan mengumpat je tahun depan oleh semua cikgu. Ya Allah,jahatnya aku. :/ Tapi at least result aku dapat ambil aliran Sains tulen even bukan lah kehendak aku sendiri. Bulat pun satu kelas dengan saya,dan guess what? Dia pun tak nak kelas tuh. Katanya nak ambil aliran Akaun. Ikut mama dengan kakak dia. Okey,tak nak halang walaupun patah sejutaaaa hatiku. *menyanyi lagu Shila Amzah yang ditukar liriknya.

Malam ni mesti semua orang tak tidur selena semalam sebab dah tahu tahun depan kena belajar aliran apa. Aliran sains memang lah dapat pelbagai jenis kerja tapi kalau minat tak ada? Tak jadi jugak. Akibatnya mengganggur lah masa hadapan. -,-

Masuk topik lain. Sekarang musim hujan yang tersangat sangat lah lebatnya sampi banjir dekat kawasan pantai timur. Terengganu tahun ni jadi famous sebab paling ramai jadi mangsa banjir tahun ni. Mujur lah kat kawasan rumah tak banjir. Alhamdulillah. Tadi masa dengar berita ,menteri pelajaran Malaysia cakap sesi persekolahan tahun depan ditangguhkan. Aku orang first yang excited. Tapi last last sekali patah berapa ratus juta hati ku sebab yang tangguh tuh untuk kawasan yang terlibat dengan banjir. Yelaaa,nanti budak sekolah nak belajar kat mana sebab mangsa banjir menumpang kat sekolah. Aduyaii. 

Barang sekolah semua dah prepare even baju sekolah aku tak tahu siap bila. Mujur lah awal awal lagi dah beli barang sekolah. Kalau tak,pakai barang lama lah aku nanti. -,- 


                                 editor - Polyvore

Beberapa hari lagi sekolah nak start balik. Dah bersiap sedia dengan homework bertimbun timbun?